Koronavirusu serganti V. Targamadzė atsidūrė ligoninėje: Seimo narei nustatytas plaučių uždegimas | Diena.lt

KORONAVIRUSU SERGANTI V. TARGAMADZĖ ATSIDŪRĖ LIGONINĖJE: SEIMO NAREI NUSTATYTAS PLAUČIŲ UŽDEGIMAS

  • 14

COVID-19 serganti Seimo narė Vilija Targamadzė pranešė apie pablogėjusią sveikatą – moteriai nustatytas plaučių uždegimas.

Dar gruodžio 30-ąją parlamentarė pasidalijo žinia, kad jai nustatytas koronavirusas.

„Jaučiuosi vidutiniškai. Temperatūros yra 37,4, vakar buvo 38,4. Nugarą maudžia, gerklę peršti, silpna, nosis užgulta“, – BNS sakė 62 metų amžiaus parlamentarė.

Tačiau sekmadienio vakarą V. Targamadzė savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė, jog buvo išgabenta į ligoninę.

„Labai ačiū už rūpestį ir siūlomą pagalbą. Esu sujaudinta Jūsų gerumu. Man jau yra abiejų pusių plaučių uždegimas. Tariamės su gydytojom dėl tolimesnės eigos. Iškviesta GPM.

Labai prašau nepykite – tikrai neturiu jėgų atsakyti į Jūsų žinutes. Ir prašau neskambinkite. Aš kalbėsiu kol kas tik su medikais. Tiesiog bendravimui neturiu jėgų. Galite rašyti feisbuke. Kai galėsiu, parašysiu. Bet į skambučius ir asmenines žinutes neturiu jėgų atsakyti. Tikiuosi supratimo. Ačiū. Vežė su deguonimi“, – dėstė moteris.

Primename, kad gruodžio 22 dieną politikei atliktas COVID-19 testas buvo neigiamas, dieną po to ji lankėsi parlamente, todėl manė, kad ten ir galėjo užsikrėsti.

„Viena iš versijų – taip. Manau, kad galėjau 23 dieną Seime užsikrėsti, nes po to nebuvo jokių kontaktų“, – sakė socialdemokratų frakcijos narė.

Vilniaus universiteto profesorė, pedagogė V. Targamadzė spalį vykusiuose rinkimuose į Seimą išrinkta kartu su Socialdemokratų partija.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

paziurejau

išsigimėlis Znamenskas dirba UAB "Agmeka" Kauno filiale

[

...del viešojo intereso ir visuomenes saugumo pandemijos metu privalau pranešti: pasisaugokit tokio išsigimėlio Aivaro Znamensko, gim. 1987m., gyvenančio Taikos pr.84-4 Kaune, važinėjančio juodu automobiliu BMW XS valst. nr. LYE 489, kuris pasiveja žmogų lauke prie parduotuvės ir spjauna jam ant veido grasindamas apkrėsti virusu, už tai kad žmogus drįso jam ir jo šliundrai Simonai pasakyti pastabą kad jie laikytūsi atstumo prie kasos, išsigimėliui Znamenskui policija už tai jau yra surašiusi protokolą nr. 24-ANR_P-1056-2020 (bauda - 15 eurų)...už tokią situaciją šalyje galit "padekoti" tokiems kaip Znamenskas....iveskit į googla Znamenską, pamatysit kur dirba tas išsigimėlis... pasidalinkit šiuo pranešimu su kuo daugiau žmonių...

Haris

Nu ir kas kad ji vyresnė,bet proto tikrai turi daugiau už tas žalias varles.Linkiu pasveikti ir grįžti i seimą.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS