L. Graužinienė apie įdarbintą kirpėjos dukrą: ji kompetentinga atlikti darbą | Diena.lt

L. GRAUŽINIENĖ APIE ĮDARBINTĄ KIRPĖJOS DUKRĄ: JI KOMPETENTINGA ATLIKTI DARBĄ

  • 11

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė neįžvelgia nepotizmo, biure įdarbinusi savo kirpėjos iš Ukmergės dukterį.

„Rūta Šimonytė yra baigusi politikos mokslus ir toliau tęsia studijas. Tą darbą, kurį ji dirba, jos išsilavinimas pilnai atitinka. Todėl noriu atmesti bet kokias spekuliacijas, išvedžiojimus dėl jos kompetencijos. Ji yra kompetentinga atlikti tą darbą, kuris jai pavestas. Labai prašyčiau netrukdyti ir negadinti jauniems žmonėms perspektyvos į ateitį, kad jie nenusiviltų“, – penktadienį spaudos konferencijoje Seime sakė L.Graužinienė.

„Jaunimas turi turėti perspektyvą, jauni žmonės turi turėti galimybę tobulėti ir visi turi žiūrėti į jaunus žmones kaip į pamainą“, – pridūrė parlamento vadovė.

„Lietuvos ryto“ televizija šią savaitę pranešė, kad nauja parlamento vadovės sekretoriato darbuotoja – L.Graužinienės kirpėjos iš Ukmergės Linos Šimonienės dukra.

Pasak televizijos, vos spėjusi baigti mokslus R.Šimonytė pirmąjį darbą gavo ne bet kur, o Seimo pirmininkės sekretoriate – 23 metų mergina tapo L.Graužinienės padėjėja.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

haris

Prarado pasitikėjimą Darbo partija ir jos žmonės ,manau per rinkimus jos nebeliks . L. Graužinienė nepatenkino rinkėjų lūkesčius, akivaizdu kad ji Darbo partijoje siekė tiktai karjeros o ne dirbti Lietuvai ir jos tautai. Tą pati galima pasakyti ir apie socialinių reikalų ministre A. Pabedinskienę . Siūlau nerinkti tos partijos ir jos narių į bet kokius postus ,seimą ir pareigybes.

NAGI

Ar būtinai tai dukrai Seime dirbti ? Neturint pažinčių pabandykite įsidarbinti jame ? O ten ir graužinės sūnus dirba.

O ar tai kirpėja ne žmogus? Jeigu jos dukra baigė mokslus tai lai ir dirba, jei tik sugeba.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS