L. Linkevičius: A. Lukašenkos kreipimasis į V. Putiną demaskuoja visą jo propagandą | Diena.lt

L. LINKEVIČIUS: A. LUKAŠENKOS KREIPIMASIS Į V. PUTINĄ DEMASKUOJA VISĄ JO PROPAGANDĄ

Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius sako, kad Baltarusijos prezidento Aliaksandro Lukašenkos kreipimasis pagalbos į Rusijos vadovą Vladimirą Putiną demaskuoja visą iki šiol buvusią jo propagandą.

„Tai demaskuoja visą propagandą ir akių dūmimą, kuris buvo iki šiol. Metas būtų pažvelgti realybei į akis“, – BNS šeštadienį sakė ministras.

Jo teigimu, A. Lukašenkos retorika žemina permainų reikalaujančius žmones.

„Tai yra tos valstybės piliečiai, o ne kažkas kažkieno manipuliuojama, reikėtų nustoti juos įžeidinėti vadinant bedarbiais ar nežinančiais ko nori, žeminti, rodant, kad jie neverti ne tik pagarbos, bet ir dėmesio. Tai ėjimas į aklavietę, kur gali būti pasekmės ne tik asmeninės, bet ir šaliai“, – pridūrė L. Linkevičius.

Tiek kalbėdamas su BNS, tiek įraše tviteryje jis A. Lukašenką pavadino „buvusiu Baltarusijos prezidentu“.

„Nors ir buvęs vadovas, bet vis tiek turėtų atsakomybę jausti“, – sakė L. Linkevičius.

Baltarusijoje tęsiantis protestams prieš rinkimų rezultatų klastojimą ir milicijos smurtą, A. Lukašenka šeštadienį kreipėsi pagalbos į V. Putiną ir pareiškė, esą įvykiuose stebimas „įsikišimas iš išorės“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

"patriotams"griovėjams

Lukašenka,susirinkusiems jį palaikyti,pasakė labai teisingą kalbą.Iš sugriuvusios sovietų sąjungos,tik viena Baltarusija sugebėjo taip išsilaikyti ir toliau labai gerai tvarkyti.Tik viena Baltarusiją liko visiškai nepriklausoma jokioms sąjungoms.Ten neleido banditams viską prikvatizuoti,o juos tiesiog sunaikino.Pas mus atvirkščiai,visų sukurtas valstybinis turtas ,atsidūrė banditų, sukčių rankose.Fabrikai,gamyklos sugriautos,kaimai baigia išnykti,mokyklos,ligoninės uždaromos,su kaimynais susipykta.Apie 30 procentų,darbingiausių ir sveikiausių lietuvių išvaryti iš šalies ir t.t. Tai ar gali kiaušinis mokyti vištą?

patriotas

Kam idomus nutukusio komsomolco kliedesiai. Jeigu ne Landsbergis, kolaborantai niekados nebutu pateke i valdzia. Bjauru ziureti i visokius linkevicius , juknevicienes, kirkilus ir kitokias atmatas.

Rita

Labai patiko Linkevičiaus intervju "Echo Moskvi" prapogandistams. Jie tiek provokavo L. Linkevičių, bet jis puikiai laikėsi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS