L. Valalytė pradeda dirbti aplinkos viceministre | Diena.lt

L. VALALYTĖ PRADEDA DIRBTI APLINKOS VICEMINISTRE

  • 0

Aplinkos viceministre pirmadienį pradėjo dirbti buvusio ministro Kęstučio Mažeikos patarėja, Kauno tarybos narė Ligita Valalytė. Ji bus atsakinga už gamtos apsaugos, miškų, saugomų teritorijų ir kraštovaizdžio sritis.

„Laukia įtemptas laikotarpis su naujais iššūkiais. Mano svarbiausi darbai bus spręsti su gamtos apsauga ir miškų sektoriumi susijusius klausimus, kadangi šios sritys yra pačios jautriausios ir reikalaujančios daugiausia dėmesio“, – pranešime sakė L. Valalytė.

Iki šių metų kovo ji vadovavo Užimtumo tarnybai, iš kur pasitraukė pasibaigus ketverių metų kadencijai, iki tol ji dirbo Mokslo ir technologijų parko „Technopolis“ Kaune direktore ir projekto, skirto sukurti arba atnaujinti mokslo ir studijų infrastruktūrą Lietuvos sveikatos mokslų universitete, koordinatore.

36 metų L. Valalytė turi verslo vadybos ir administravimo bei socialinės pedagogikos išsilavinimą, dabar ji studijuoja ISM vadybos ir ekonomikos universitete.

Vienas iš trijų aplinkos viceministrų portfelių buvo laisvas nuo gegužės vidurio, kai iš pareigų savo noru pasitraukė dėl  Medžioklės taisyklių pakeitimų kritikuota Rasa Vaitkevičiūtė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS