„Laisvė ir teisingumas“ patvirtino pirmuosius kandidatus vienmandatėse apygardose | Diena.lt

„LAISVĖ IR TEISINGUMAS“ PATVIRTINO PIRMUOSIUS KANDIDATUS VIENMANDATĖSE APYGARDOSE

  • 9

Parlamento rinkimuose šių metų rudenį besiruošiančios dalyvauti partijos „Laisvė ir teisingumas“ taryba penktadienį patvirtino pirmuosius dešimt kandidatų vienmandatėse rinkimų apygardose.

Kaip pranešė partija, jos pirmininkas Remigijus Žemaitaitis dėl vietos Seime kovos Kelmės-Šilalės apygardoje – toje pačioje apygardoje, dar besivadinusioje Pietų Žemaitijos vadu, jis buvo išrinktas ir prieš ketverius metus.

Seimo narys Kęstutis Bartkevičius dar vienos kadencijos Seime sieks Mažeikių apygardoje, kurioje buvo išrinktas ir 2016 metais vykusiuose rinkimuose.

Nalšios šiaurinėje apygardoje mandato sieks dėl prekybos poveikiu, piktnaudžiavimo tarnyba ir dokumentų klastojimo nuteista, išteisinimo siekianti buvusi Visagino merė Dalia Štraupaitė.

Užsienio lietuvių apygardoje partija kelia buvusio Seimo nario Gintauto Babravičiaus kandidatūrą, Dainavos – Prienų rajono vicemerė Loreta Jakinevičienė, Senamiesčio-Žvėryno – partijos vicepirmininkė, „ArtVilnius“ įkūrėja Diana Stomienė.

Sėlos rytinėje apygardoje mandato sieks Kupiškio rajono pirminės sveikatos priežiūros centro vadovas Robertas Baltrūnas, Radviliškio-Tytuvėnų – Radviliškio rajono visuomenininkė Audronė Beresnevičienė, sostinės Lazdynų – buvęs vidaus reikalų ministras Regimantas Čiupaila, Baltijos – uostamiesčio nevyriausybinių organizacijų narė Lina Šukytė-Korsakė.

Dėl kitų kandidatų vienmandatėse apygardose ir partijos sąrašo partija žada apsispręsti artimiausiu metu.

Seimo rinkimai vyks spalio 11 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Baba

Jis paminėjo teisingumą?????????Jurbarko nusikaltėlio tipo teismas. Teisingumas?????

Ir kodėl reikia piktintis,

kad jie nori būti Seimo nariais .Norėti nedraudžiama ,jei tik pagal Konstituciją atitinka reikalavimų.Jų teisė norėti ir būti išrinktam ,o rinkėjų teisė yra - balsuoti ar nebalsuoti už juos !Kas DRAUDŽIA ir tiems ,kuris piktinasi PATIEMS išsikelti SAVO kandidatūrą ?! Gal pasiseks ?

Brazas

Pridurkų partija. Tik visiškas idiotas gali už tokius balsuoti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS