Laisvės partija įsteigė Kėdainių skyrių | Diena.lt

LAISVĖS PARTIJA ĮSTEIGĖ KĖDAINIŲ SKYRIŲ

  • 4

Laisvės partija trečiadienį nuotolinio steigiamojo susirinkimo metu įkūrė paskutinį šiais metais partijos skyrių Kėdainiuose. Skyriaus pirmininku išrinktas partijos narys Benas Maslauskas.

„Laisvės partijos skyrių steigimo banga neslūgsta ir labai džiaugiuosi, kad ji šiandien pasiekė Kėdainius. Jau įrodėme, kad laisve tikintys ir ją palaikantys žmonės buriasi ne tik didžiuosiuose miestuose, bet ir visoje Lietuvoje. Neabejoju, kad jaunatviškas Kėdainių skyrius aktyviai skleis laisvės idėjas savo mieste“, – sakė Seimo vicepirmininkas bei steigiamojo susirinkimo pirmininkas Vytautas Mitalas.

Šią savaitę buvo įkurti du Laisvės partijos skyriai Tauragėje ir Rokiškyje. Šiuo metu veiklą vykdo jau 25 Laisvės partijos atstovybės visoje Lietuvoje, taip pat ir užsienyje – Briuselyje, Londone ir Kalifornijoje. Kitų metų pradžioje veiklą pradės ir Laisvės partijos skyrius Alytuje.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Irena

gejai pradeda veistis visoje .LETUVOJE tai jau gresme saugumui.K///ur dar galima pasirasyti ,kodel niekur nebuvo skelbiama

Balsas

Viskas ruosema balsu supirkimui kitiem rinkimam zolininkai ir ju platintojai vienijasi puikus biznis kodel nepasinaudoti

Seklys morka

Po truputi darosi aisku, kam siai "partijai" skyriai kiekviename mieste ir miestelyje... Manau, ne uz ilgo paaiskes...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS