Laisvės partija įsteigė skyrių Ukmergėje | Diena.lt

LAISVĖS PARTIJA ĮSTEIGĖ SKYRIŲ UKMERGĖJE

Laisvės partija trečiadienį įsteigė skyrių Ukmergėje. Jo pirmininku išrinktas Laisvės partijos narys Laurynas Ruskonis.

„Rinkimų kampanijos metu keliaujant po susitikimus tapo akivaizdu, kad laisvės idėja tikinčių žmonių yra labai daug. Pergalė rinkimuose dar labiau sustiprino žmonių norą jungtis prie Laisvės partijos. Ir visai nesvarbu, ar tai dideli miestai, tokie kaip Vilnius ar Kaunas, ar mažesni miesteliai. Sutinkame žmones, kurie kasdien kuria, dirba, yra įgiję patirties užsienyje ir nori pokyčių Lietuvoje“, – teigė Laisvės partijos pirmininkė, ekonomikos ir inovacijų ministrė Aušrinė Armonaitė.

Šiuo metu įsteigta jau 19 Laisvės partijos atstovybių visoje Lietuvoje, taip pat Kalifornijoje, Londone ir Briuselyje. Laisvės partijos pranešime skelbiama, kad dar iki šių metų pabaigos bus įsteigti skyriai Vilniaus rajone, Marijampolėje, Tauragėje, Rokiškyje, Radviliškyje ir Kėdainiuose, o kitų metų pradžioje – Alytuje.

Laisvės partija daugiausiai narių telkia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir užsienyje.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

prisiminkit ,,smetoninius,, laikus -tada lygiai taip pat

socialistai steige komjaunimos ,,jeceikas,,, kaimuose , miesteliuose.... dabar manau ,,,Laisves istroskusiu narkosu gauja,, steigia narkotiku platinimo taskus ,kur ne tik kad pudrins smegenis jaunimuj ,juos tvirkins bet ir nuodys jais ..............

Gėda

Liūdna iki ko nusirito.Apie ukmergiškius galvojau geriau. Tai dabar kgb generolo atžala armon visus suklupdys ant kelių atgailauti.

tam-,,geras,,,tie kurie balsavo uz konservatliber grastus

--tie kuria ,,komjaunimo visu skyliu laisves ,,jeceikas,,,[burelius]Ukmergese .... o tie kurie Nebalsavo piktinasi kuriamu bordeliu platinimu....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS