Latvijoje susitiks Baltijos šalių parlamentų pirmininkai | Diena.lt

LATVIJOJE SUSITIKS BALTIJOS ŠALIŲ PARLAMENTŲ PIRMININKAI

  • 2

Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen ketvirtadienį išvyksta į Latviją dalyvauti Baltijos šalių parlamentų vadovų susitikime.

V. Čmilytė-Nielsen ir Latvijos bei Estijos parlamentų pirmininkai Inara Mūrniecė bei Juris Ratas aptars Baltijos valstybių įtaką Rytų partnerystės regione, situaciją Baltarusijoje ir glaudesnio parlamentinio bendradarbiavimo galimybes, pranešė Lietuvos Seimas.

„Dabartiniai iššūkiai parodė, koks trapus gali būti taikos metas. Nelegalūs migrantai, plūstantys pro sieną su Baltarusija, nėra vien Lietuvos problema, o reali grėsmė Europos Sąjungos, pirmiausia – Baltijos šalių – saugumui“, – pranešime cituojama V. Čmilytė-Nielsen.

„Su parlamentų pirmininkais aptarsime Rytų partnerystę, įgyvendinamus trišalius saugumo projektus ir strateginius tikslus, kad išsaugotume stabilumą bei gerovę“, – sakė ji.

Iki penktadienio truksiančio vizito metu V. Čmilytė-Nielsen su Latvijos bei Estijos parlamentų pirmininkais lankysis Rygoje ir Jūrmaloje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tai

ka?... ir ta civiprieplaka kazka mals pagal pagal poviliuko nuo jono saikos nurodyms butu linksma jei ne graudu paziuret negi ir ten bus tu lgbt pridurku kuriuos taip globoja si /madam/ nezinia kokio nkvd... sto ispopinta?][

Gerai , kad aiškiai parašė ,ką kviečia

O tai vėl Nausėda būtų nusigrūdęs....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS