Lietuvoje lankosi JAV generolų grupė | Diena.lt

LIETUVOJE LANKOSI JAV GENEROLŲ GRUPĖ

Lietuvoje šią savaitę lankosi JAV Nacionalinės gynybos universiteto baigiamojo projekto CAPSTONE grupė, pranešė ambasada.

Pasak JAV ambasados pranešimo, delegaciją sudaro 16 naujai paskirtų generolų, kuriems vadovauja Jungtinių Valstijų oro pajėgų atsargos generolas Todas Woltersas (Todas Voltersas).

Vizito metu karininkų grupė susitiks su Lietuvos krašto apsaugos ir Užsienio reikalų ministerijų atstovais, lankysis Lietuvos Seime.

Be to, svečiai susitiks su šiuo metu Pabradės poligone stovykloje „Herkus“ dislokuotomis rotacinėmis JAV pajėgomis – JAV sausumos pajėgų 8-ojo kavalerijos pulko 1-ojo bataliono ir dalies 16-ojo lauko artilerijos pulko 3-iojo bataliono kariais.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Anonimui

galą gausi betriesdamas net to ruso nesulaukes Ideologas jobanas

Anonimas

Kiek teritorijos JAV okupuoja ir kokie jie okupantai, kiek konflikto zonose yra surengta rinkimų ir nusavinta teritorijų, kaip elgiasi Rusija. Rusai nevadinkite savo vardais kitų šalių šalių ir nematuokite pagal save, jūs esate sustingę viduramžių periode ir kruvinas Ivanas jus tebevaldo. Amerika padaro tvarką ir išeina, o jūs sutrypiate , sutręšiate ir pasiliekate , kol krauju neištumia jūsų

>girinis

tu pasmirdusi rusiska fufaike ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS