LVŽS kreipėsi į prezidentą dėl G. Landsbergio ir A. Bilotaitės tinkamumo eiti pareigas | Diena.lt

LVŽS KREIPĖSI Į PREZIDENTĄ DĖL G. LANDSBERGIO IR A. BILOTAITĖS TINKAMUMO EITI PAREIGAS

  • 39

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) šešėlinis Ministrų Kabinetas ketvirtadienį nusprendė raštu kreiptis į prezidentą Gitaną Nausėdą su raginimu įvertinti vidaus reikalų ministrės Agnės Bilotaitės ir užsienio reikalų ministro Gabrieliaus Landsbergio tinkamumą toliau eiti pareigas.

„Tokį sprendimą priėmėme atsižvelgdami į Lietuvoje susidariusią padėtį, kai Vyriausybės vykdoma užsienio politika valstybei neduoda jokių apčiuopiamų vaisių, o nelegalios migracijos problema nesprendžiama iš esmės – su Baltarusijos hibridinės atakos veiksmais sukelta nelegalių migrantų krize dirbama tik epizodiškai, reaguojant tik į pasekmes, nesiimant savalaikių veiksmų, o užsienio reikalų ir vidaus reikalų ministrai vengia prisiimti atsakomybę bei paaiškinti savo sprendimus Lietuvos žmonėms“, – LVŽS pranešime sako šešėlinis premjeras Ramūnas Karbauskis.

LVŽS pirmininkas laikosi pozicijos, kad ministrų nekompetencija didina pasienio savivaldybių gyventojų baimes.

„Matome daug chaoso, nekompetencijos, kuri kelia visuomenės nepasitikėjimą ir kursto įvairias baimes bendruomenėse, ypač tose, kurios gyvena netoli pasienio su Baltarusija“, – tikino R. Karbauskis.

Rašyti komentarą
Komentarai (39)

Teisingas kreipimasis..

Vyti lauk abu be gailesčio....Jokios naudos...

M

Jūs įvertinkite,koks jų darbas,ką jie pridarė,o paskui rėkite ant karbauskio,teisus jis 100%,bet kaip nepatinka,konservams,jei tokie ministrai būtų buvę iš kitos partijos,seniai būtų išmesti.

vita stančiauskiene

Kiek ministrų pasikeitė valdant valstiečiams??Pamiršo Karbauskis,kaip Skvernelis keitė ir keitė "profesionalus"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS