M. Navickienė dar sprendžia, ar kandidatuoti į Seimą vienmandatėje apygardoje | Diena.lt

M. NAVICKIENĖ DAR SPRENDŽIA, AR KANDIDATUOTI Į SEIMĄ VIENMANDATĖJE APYGARDOJE

Praėjusią savaitę atsistatydinusi socialinės apsaugos ir darbo ministrė, parlamentarė Monika Navickienė teigia dar neapsisprendusi, ar kandidatuoti į naujos kadencijos Seimą vienmandatėje rinkimų apygardoje.

„Mano prašymu buvo išimta mano pavardė iš taryboje tvirtinamų vienmandačių kandidatų sąrašo todėl, kad man reikia daugiau laiko pagalvoti apie savo sprendimą. Galbūt ir pasitarti su partine bendruomene, partijos kolegomis apie tai, koks mano sprendimas galėtų būti“, – antradienį Seime žurnalistams sakė konservatorė.

Ji teigė taip pasielgusi dėl susidariusios situacijos, į kurią pateko dėl šeimos verslo ryšių ir kelionės į Dubajų.

M. Navickienė prieš ketverius metus į Seimą išrinkta Naujosios Vilnios apygardoje.

Sekmadienį valdančiosios Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų taryba patvirtino abėcėlinį partijos kandidatų sąrašą daugiamandatėje apygardoje ir daugumą kandidatų vienmandatėse apygardose.

Partijos pirmininkas Gabrielius Landsbergis sekmadienį sakė nematantis kliūčių M. Navickienei dalyvauti Seimo rinkimuose, nepaisant jos atsistatydinimo dėl ryšių su „Foxpay“ savininke Ieva Trinkūnaite ir už finansinius nusikaltimus teistu jos savininku Vilhelmu Germanu.

M. Navickienė iš ministrės pareigų atsistatydino paaiškėjus, kad su sutuoktiniu Mindaugu Navicku, dirbusiu teisėsaugos akiratyje atsidūrusioje finansinių technologijų įmonėje „Foxpay“, jos savininke I. Trinkūnaite ir jos sugyventiniu V. Germanu pernai privačiu lėktuvu skrido į Dubajų atostogauti.

Reitinguojamame konservatorių sąraše daugiamandatėje apygardoje M. Navickienės kandidatūra yra.

Seimo rinkimai vyks spalio 13 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

O

gal geriau pakeliauti su kokia linksma publika?

monika,

nespręsk, o kartu dar prigriebk tą su žaliais akiniais ir į Seimą ! Tave senelis ir anūkas palaikys... Kas nenori tave matyt seime, tas - vatinukas, runkelis, šunauja bei patvorinis..:-)))

Žilvinas Ručys

važiuok į dubajų ir pasiimk aferisto žmoną į parankę
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS