M. Pompeo sveikina Lietuvos sprendimą paskelbti „Hezbollah“ teroristine grupe | Diena.lt

M. POMPEO SVEIKINA LIETUVOS SPRENDIMĄ PASKELBTI „HEZBOLLAH“ TERORISTINE GRUPE

JAV valstybės sekretorius Mike'as Pompeo (Maikas Pompėjas) pasveikino Lietuvos valdžios sprendimą paskelbti sukarintą judėjimą „Hezbollah“ teroristine organizacija ir uždrausti į šalį atvykti su ja siejamiems asmenims.

„Lietuva žengė svarbų žingsnį savo teritorijoje uždrausdama grupuotę „Hezbollah“ kaip teroristinę organizaciją. Raginame savo partneres Europoje pasekti Lietuvos pavyzdžiu ir užkirsti kelią grupuotės veiklai Europoje“, – tviteryje šeštadienį rašė M. Pompeo. 

Lietuvos vyriausybė ketvirtadienį uždraudė į šalį atvykti asmenims, siejamiems su sukarintu judėjimu „Hezbollah“, ir pareiškė, kad tai yra „teroristiniais principais veikianti organizacija“.

Irano remiamą „Hezbollah“ Izraelis ir JAV laiko teroristine organizacija. Šis judėjimas yra labai svarbus politinis veikėjas Libane.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

o

kodel nepaklauset Trumpo nuomones juk sis zydelis su demonkratais bei obama ir uzvyre visa sia /ose/ kuria visi srebiam kartu su /vyrusu/ yra prielaida kad sis tipas su mosad daro perversma uztat persai jo taip nekencia juk jo nurodymu pasalino persu generola o Trumpas tik pasirase po ivykio nes kitu atveju netektu igaliojimu kuriu siandien turi nedaug nes kongrese butent ir sedi baideno demonsatanistai ....

va taip

Grupuotė "gimusi iš talibų judėjimo, gi talibus "sukūrė" patys amerikiečiai, o dabar, kai tie tapo nebevaldomi , JAV pavadino "teroristine" ir visi JAV vasalai privalo juos taip vadinti.

TAIGI PATS LIEPEI LENCIŪGINIAMS VASALAMS PASKELBTI

Pindosų sukurtą kūrini teroristais. Dabar pats ir sveikini. Laukiam išsižioję naujų zadanijų.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS