M. Puidoko partija rinkimuose dalyvaus su Žemaičių partija, V. Tutkaus komanda | Diena.lt

M. PUIDOKO PARTIJA RINKIMUOSE DALYVAUS SU ŽEMAIČIŲ PARTIJA, V. TUTKAUS KOMANDA

  • 9

Seimo nario Mindaugo Puidoko vadovaujama Lietuvos krikščioniškosios demokratijos (LKDP) partija, Žemaičių partija ir į prezidentus išsikelti siekiančio buvusio kariuomenės vado Valdo Tutkaus komanda kartu ketina dalyvauti Europos Parlamento (EP) ir Seimo rinkimuose.

Minėtos neparlamentinės partijos bei V. Tutkaus komandos atstovai trečiadienį pasirašė tokį politinio bendradarbiavimo susitarimą, pranešė Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partija.

Anot pranešimo, sutartis vienys „tradicines vertybes, regioninį kultūrinį identitetą, stiprią regioninę politiką, bendruomeniškumą ir etnines tradicijas palaikančias politines partijas ir visuomenės veikėjus“.

„Situaciją galime pakeisti tik susivieniję ir pradėję ryžtingai siekti bendrų tikslų. Todėl raginame jungtis į bendrą darbą Lietuvai visus, kurie gina tradicines ir šeimos vertybes“, – pranešime cituojamas M. Puidokas.

Europos Parlamento rinkimai vyks birželio 9 dieną, o Seimo rinkimai – spalio 13 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Iš visų kandidatų į Prezidentus...

Tik V.Tutkus ir E.Vaitkus savo programoje skelbia, kad stengsis daryti viską, kad būtų nutrauktas kraujo praliejimas Ukrainoje. Visi kiti žada kariauti iki Ukrainos pergalės. Tik nei vienas nepaaiškina - kaip jie įsivaizduoja Rusijos pralaimėjimą? Valstybės, kuri turi galingą atominį ginklą...Amerika puldama tokį ginklą jau panaudojo...Rusija, besigindama nuo puolančių šunelių kažin ar nepadarys to pačio...Tai rimtam pamąstymui...

kas " kaziukas"?

-taigi romka dambrauckų :)))

Klausimas

O, tai ką, Idiotų partija atsisakė ir šiame sambūryje nebedalyvauja??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS