M. Skuodis Druskininkuose pristatys pašto ženklą, lankysis Raigardo punkte | Diena.lt

M. SKUODIS DRUSKININKUOSE PRISTATYS PAŠTO ŽENKLĄ, LANKYSIS RAIGARDO PUNKTE

  • 3

Susisiekimo ministras Marius Skuodis pirmadienį vyks į Druskininkus, kur aptars kelių infrastruktūrą, pristatys kurortui skirtą naują pašto ženklą, lankysis Raigardo pasienio punkte.

Naujojo pašto ženklo, kuriame įamžinta Druskininkų panorama, pristatymas vyks šio miesto muziejuje. Tai – antrasis Lietuvos kurortams dedikuotas pašto ženklas. Pirmąjį Lietuvos paštas išleido Palangai, pranešė Susisiekimo ministerija.

Druskininkams dedikuotą naująjį pašto ženklą M. Skuodis pristatys savivaldybės, kultūros atstovams ir visuomenei skirtame renginyje.

Po to ministras susitiks su savivaldybės meru Ričardu Malinausku ir jo komanda. Vizito metu bus aptarta vietos infrastruktūra, kelių ir gatvių įrengimo ir rekonstravimo projektai.

Taip ministras lankysis Raigardo pasienio punkte, nuo Druskininkų miesto centro nutolusiame apie 8 kilometrus.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nėra kada

kelių remontu rūpintis… Yra rimtesnių darbų - pašto ženklus, atvirukus pristatyti

Reikia ir aplankyti Tiltą per Baltąją Ančią

Reikia ne tik Pašto ženklą pristatyti, bet ir aplankyti Tiltą per Baltąją Ančią, kurį taip didvyriškai, kaip filme "Gelbstint eilinį Rająną" 2017 metais apgynė Seimo nariai Mantas Adomėnas ir Laurynas Kasčiūnas.

Nuomonė

Šis ministras pirmiausia tegu pasižiūri,kaip automobilių kelių direkcija su rangovais asfaltuoja kelio ruožą Salakas-Daugailiai Zarasų r.,kiek iškirto vertingų medžių,kurie niekam netrukdė,bet kurie tapo pasipelnijimo šaltiniu. O,galimai, ministerija taip įgyvendina žaliąjį kursą,kirsdami medžius. Bet,pasirodo, svarbiau ministrui pristatyti pašto ženklą...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS