A. Mazuronis: diskusija dėl parlamentinių lėšų yra šiek tiek pritempta | Diena.lt

A. MAZURONIS: DISKUSIJA DĖL PARLAMENTINIŲ LĖŠŲ YRA ŠIEK TIEK PRITEMPTA

Diskusija dėl parlamentinių lėšų yra šiek tiek pritempta, sako Darbo partijos lyderis, Seimo vicepirmininkas Andrius Mazuronis.

„Man ta diskusija visa šiek tiek atrodo pritempta, nuo realių problemų valstybėje nukreipti dėmesį“, – Žinių radijui penktadienį sakė A. Mazuronis.

Taip jis kalbėjo visuomenininko Andriaus Tapino akcijai „Skaidrinam“ persikėlus į parlamentą, kur tikrinamas Seimo nariams skirtų parlamentinių lėšų panaudojimas.

„Šitoje vietoje mes grįžtame prie esminio klausimo (...) – prasmė tų parlamentinių lėšų, aš jos nesuprantu“, – kalbėjo Darbo partijos lyderis.

A. Mazuronis teigė jau ne vieną kadenciją siūlantis parlamentines lėšas prijungti prie Seimo narių algos.

„Aš į tą absurdišką situaciją jau bedžiau ne vieną kadenciją ir sakiau, kad klausykite, pridėkime prie atlyginimo, sumokėkime 50 procentų nuo tos sumos mokesčių, į valstybės biudžetą grąžinkime ir neturėsime tų visų problemų“, – teigė jis.

Kiek anksčiau praėjusią savaitę kilus abejonių dėl parlamentinei veiklai skirtomis lėšomis įsigytos kompiuterinės įrangos, Marius Matijošaitis paskelbė stabdantis narystę Laisvės partijoje ir pasitraukiantis iš Europos Parlamento rinkimų sąrašo.

Antradienį A. Tapinas paviešino ir daugiau parlamentarų išlaidų ataskaitų.

Reaguodama į akciją, Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen sakė žadanti su frakcijų seniūnais ieškoti sprendimų, ji minėjo ir galimus Konstitucijos pakeitimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

d

tavo TĖVAS BUVO GERBIAMAS o tu pasidariai lansbergiu šiknalaižys

pasigrožėkime, kaip atrodo SEIMO narys - v a g i s ,

pasipūtęs, nusipenėjęs , TOKIE mazuroniai įvertinę visas v o g i m o klaidas , kitoje kadencijoje žada vogti profesionaliau--nedarant klaidų.---Taip ir gyvename, daugelį metų, politinių VAGIŲ apsuptyje , kurie pastoviai t u n k a MŪSŲ gyvenimo sąskaita ir net vogdami a k i p l ė š i š k a i kaltina Lietuvos gyventojus , jog jų VAGYSTĖS pritemtos-- Visa tai rodo , kokį idijotizmą propaguoja šis nesąžiningas ir nenubaustas IDIJOTAS .

Jau \\\\\../////

tau vagie užteks.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS