Melagingas pranešimas apie ministrą atėmė žadą: kreipsimės į teisėsaugą | Diena.lt

MELAGINGAS PRANEŠIMAS APIE MINISTRĄ ATĖMĖ ŽADĄ: KREIPSIMĖS Į TEISĖSAUGĄ

  • 24

Šeštadienį socialiniame tinklalapyje „Facebook“ Vidaus reikalų ministro Eimučio Misiūno patarėjas Karolis Vaitkevičius pasidalijo, jo žodžiais tariant, melaginga informacija, kuri rasta viename internetiniame tinklalapyje. Dėl šios situacijos žadama kreiptis į teisėsaugą.

„O tai, mieli draugai, jau kvepia teismu, nes tokių žodžių ministras niekada nesakė. Arba vyksta rimta ataka. Nepasimaukit“, – taip prie įkeltos nuotraukos rašo ministro atstovas.

Publikacijos pavadinimas skelbia: „VRM ministras Eimutis Miliūnas: Gėjai ir lesbietės įsivaikins atimtus vaikus.“

„Matėme internete tikrovės neatitinkančią informaciją. Tai melas ir šmeižtas. Ministras tikrai niekada nesakė tokių žodžių. Kreipsimės į teisėsaugą, kad būtų pradėtas tyrimas. Sieksime prisiteisti visą neturtinę žalą. Jei tokia žala bus priteista, ji bus skirta Vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybai“, – ketinimus portalui kauno.diena.lt atskleidžia K.Vaitkevičius.

Primename, kad tas, kas paskleidė apie kitą žmogų tikrovės neatitinkančią informaciją, galinčią paniekinti ar pažeminti tą asmenį arba pakirsti pasitikėjimą juo, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų. Už šiame straipsnyje numatytas veikas asmuo atsako tik tuo atveju, kai yra nukentėjusio asmens skundas ar jo teisėto atstovo pareiškimas, ar prokuroro reikalavimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Zelemunčikas

Pastaba.Zelionka lietuviškai-žaliuokė.Toks grybas labai panašus į policajų ekipiruotėje.

Anonimas

cia turbot ozio ,oziuko darbas.

...

Zelionka,negi nežinai kad tai tokia padermė kuri labai už teisybę pyksta?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS