Muitininkai šiemet gaus naujas uniformas | Diena.lt

MUITININKAI ŠIEMET GAUS NAUJAS UNIFORMAS

  • 6

Šiais metais Lietuvos muitinės pareigūnai bus aprūpinti naujomis uniformomis – pirmosios jau pasiekė muitinės postus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje, pranešė Muitinės departamentas.

Anot jo, kuriant naujas uniformas siekta, kad ją dėvintys pareigūnai jaustųsi patogiai, ergonomiškai ir stilingai dirbdami universaliomis aplinkybėmis.

„Įvairūs funkciniai uniformos dalių sprendiniai suteikia laisvumo judesiams bei galimybę prie uniformos prisitaikyti ir tinkamai susidėti reikiamas apsaugos ir darbo priemones. Į drabužius integruoti ir šviesą atspindintys elementai“, – teigiama pranešime.

Naujos uniformos pradėtos kurti 2019 metais. Jas kūrė specialiai suburta darbo grupė, medžiagos, dizaino sprendiniai pareigūnų išbandyti realiomis darbo sąlygomis.

Pastarąjį kartą muitinės pareigūnų tarnybinės uniformos atnaujintos 2009 metais.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

seniokas

Pinigų taškymas.Tuoj pusės muitininkų nebereiks.Prekyba su rusais ir belarusais nebevyksta, Ukraina bus ES narė, nebus ką muitint

skiep

tikesimes,kad Lietuvoj pasiutos,nors smarkiai abejoju,nes otkata patogiau pasiimt is kokiu lenku

aik aik ten bus nematomos kišenės į kurias nematomi

muitininkai kraus nematomas babkes ir paskui surinke nuo pamainos siūs aukščiau nematomiems viršininkamas, kol tą nematoma grandine kažkas nepamaus ant didelio bybio, bet po kiek laiko susidarys kita grandinė ir taip daina be galo, dar biblijoj parašyta, kad tai seniausia profesija kaip ir prostitutėss
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS