Naujausi reitingai: „valstiečiai“ mina ant kulnų konservatoriams | Diena.lt

NAUJAUSI REITINGAI: „VALSTIEČIAI“ MINA ANT KULNŲ KONSERVATORIAMS

  • 8

Reitingų lentelėje valdantieji „valstiečiai“ vejasi opozicijoje esančius konservatorius, bet jų neaplenkė, rodo apklausa.

Naujienų portalo delfi.lt užsakymu bendrovės „Spinter tyrimai“ atliktos apklausos duomenimis, rugsėjį už Tėvynės sąjungą-Lietuvos krikščionis demokratus ketino balsuoti 19,2 proc. apklaustųjų, už Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą – 18,3 proc. respondentų.

Rugpjūtį konservatorius palaikė 17,1 proc. apklausos dalyvių, „valstiečius“ – 15,8 procento.

Trečiojoje vietoje esančią partiją „Tvarka ir teisingumas“ rugsėjį palaikė 7,2 proc., Socialdemokratų partiją – 5,4 proc., jų populiarumas per mėnesį smuko labai nežymiai.

Už Darbo partiją nurodė balsuosiantys 4,7 proc. respondentų, už Lietuvos socialdemokratų darbo partiją – 4,4 proc., už Liberalų sąjūdį Ir Lietuvos lenkų rinkimų akciją-Krikščioniškų šeimų sąjungą – po 4,5 proc., Lietuvos centro partiją – 3 proc. apklaustųjų.

12,8 proc. apklausos dalyvių teigė, kad per rinkimus nebalsuotų, 12 proc. nežinojo, už ką balsuos.

Apklausa atlikta rugsėjo 19-26 dienomis, joje dalyvavo 1011 žmonių.

Tyrimo rezultatų paklaida sudaro 3,1 procento.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

matosi,

Kiek betaskytumet purvus ant Valstieciu,vistiek jie bus aukstumoj.Neapsimeskit durneliais kad nesuprantat,o gal is tikruju,kad valstieciai sutvarke daug betvarkes,konservatoriu ir socdemu kely.

...

Che, kai faktai akis bado, tai 'reitingų' agentūros įkainius 'konservams' pakėlė: "Kuo daugiau klastos, tuo daugiau ir mokėkit".

O kas tau davė teisę

spręsti kokie yra balsuojantys už ,, valstiečius,, ? Kas toks esi, kad drįsti įžeidinėti ? šventasis iš ,, klastūnyno,, ? )) kaip ,, išmokė ,, mokytojai , taip ir rašo , tie kurie neturėjo galimybės samdyti korepetitorių . Aš nebalsavau , bet dabar - balsuosiu ar aišku ? )
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS