Nepraleido progos: dėl „Eurovizijos“ pašiepė G. Nausėdą | Diena.lt

NEPRALEIDO PROGOS: DĖL „EUROVIZIJOS“ PAŠIEPĖ G. NAUSĖDĄ

  • 36

Antradienio vakarą vyko pirmasis dainų konkurso „Eurovizija“ pusfinalis, kuriame pasirodė ir Lietuvos atstovas Silvester Belt. Dainų konkursą stebėjo ir Lietuvos prezidentas Gitanas Nausėda, kurį per dantį patraukė „laisviečiai“.

„Luktelt liko kelios minutės“, – antradienio vakarą feisbuke skelbė prezidentas.

Paviešintoje nuotraukoje matyti, kaip G. Nausėda laukia beprasidedančios dainų konkurso transliacijos.

Ši nuotrauka pro akis nepraslydo „laisviečiams“.

„Įdomu, ar nebaisu“, – feisbuke paskelbė Laisvės partijos lyderė Aušrinė Armonaitė, įrašą papildžiusi ir LGBT bendruomenės vaivorykštės spalvų vėliavos ženkliuku.

Feisbuko stop kadras.

„Mes ne vieni!“ – įrašą vaivorykštės spalvų vėliavos ir picos emociukais papildė Seimo narys Tomas Vytautas Raskevičius.

Feisbuko stop kadras.

„Eurovizija“ yra žinoma kaip LGBT bendruomenei draugiškas konkursas, o G. Nausėdos ir „laisviečių“ požiūriai į šią bendruomenę ir Partnerystės įstatymo projektą išsiskiria.

Primename, kad Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Silvester Belt antradienį vykusiame pusfinalyje su daina „Luktelk“ pateko į konkurso finalą.

2024-ųjų „Eurovizijos“ pirmasis pusfinalis

Scanpix nuotr.

Į kitą etapą taip pat keliaus Serbijos, Portugalijos, Slovėnijos, Ukrainos, Suomijos, Kipro, Kroatijos, Airijos ir Liuksemburgo atlikėjai.

GALERIJA

  • Nepraleido progos: dėl  „Eurovizijos“ pašiepė G. Nausėdą
Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Qr

Yra toks anekdotas. "Grįžta Vilniečiai iš Klaipėdos po atostogų ir jų draugai klausia: - kaip ten Klaipėda gyvena? - kaimas ten, ten dar vis moteris su vyrais miega." Aš pats iš Klaipėdos ir geriau būsių kaimietis nei kažkokio išgalvoto nesusipratimo dalis.

Gincia

Tai kada uždrausim bažnyčias,arba klijuokit lipdukus-sleptuvė,prieglauda,trečios lyties ONO įėjimas draudžiamas,ar prašom užeiti, arba atsakykit i klausimyna-kieno krymas ir kokia Jūsų lytis.

Liet.

Ne eurovizija, o pediku pasilinksminimo vieta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS