Netikėtas G. Nausėdos ir A. Anušausko susitikimas: ministras žada trauktis iš pareigų? | Diena.lt

NETIKĖTAS G. NAUSĖDOS IR A. ANUŠAUSKO SUSITIKIMAS: MINISTRAS ŽADA TRAUKTIS IŠ PAREIGŲ?

Šeštadienį prezidentas Gitanas Nausėda susitiks su krašto apsaugos ministru Arvydu Anušausku.

Kaip Eltai teigė prezidento patarėjas Ridas Jasiulionis, susitikimo su šalies vadovu pasiprašė pats A. Anušauskas.

G. Nausėda ir A. Anušauskas susitiks diena po to, kai socialiniuose tinkluose pasirodė žurnalisto Edmundo Jakilaičio dviprasmiškas įrašas, sukėlęs įtarimą, jog ministras – traukiasi iš pareigų.

„Ačiū Arvydui Anušauskui. Pažiūrėsime, kaip seksis Laurynui Kasčiūnui“, – rašė jis.

Pasirodžius šiam įrašui, ELTA susisiekė su A. Anušausku. Visgi, jis tokios informacijos nei tvirtino, nei neigė – tik nukreipė apie galimą atsistatydinimą teirautis paties E. Jakilaičio.

„Paskambinkite Jakilaičiui, sužinokite, apie ką jis, o tada man ir papasakokit“, – Eltai sakė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (26)

Anonimas

PYYDARAI PRAPYYYSO LIETUVĄ

> senukas

Per 34 metus nebuvo nei vieno vykusio. Visi buvę...

Neatitiko nė minimalių reikalavimų

Reputacija jo kokia? Sutuoktinė narkomanė, vaikas atsirado, kai jis oats jau susenęs ir nesveikas. Ar normalus žmogus leidžia į pasaulį išsigimusius vaikus, kai puikiai žino, kad narkomanė ir jis, sysenęs, normalaus vaiko turėt neturi šansų. Toliau. Jis buvo prie rezistencijos bylų. Laižė užpakalius recidyvustam ir sudarė sąlygas klastoti dokumentus, kad pvz, koks Sinkevičius yra ne psichopatas ir ne iš izoliuotų išgamų Sibire kilęs, kur juis laikė kaip pasiutusius žvėris. Toliau. Jū išvaizda. Ką gali manyti užsieny, kai tokį pristato kaip krašto apsaugos ministrą? Lygiai taip pat juokinga ir apgailėtina kaip ir mažas riebus klounas Zelenskis prezidento vaidmeny pas ukrainiečius. Tad laukiame tęsinio. Jei vietoje šito bus kitas peniukšlis su dideliu snukiu Kasčiūnas, bus dar labiau apgailėtina. Jam reikės liept padaryt pi šimtą pritūpimš ryte ur tik tada leist eit į tarnybą. Ne ministro, ne. Kiaulių tvarto mėšlavežio darbą Kasčiūnui.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS