O. Šarmavičius neteko vadovo posto, bet įsidarbino pavaduotoju | Diena.lt

O. ŠARMAVIČIUS NETEKO VADOVO POSTO, BET ĮSIDARBINO PAVADUOTOJU

  • 2

Buvęs Valstybės tarnybos departamento (VTD) vadovas socialdemokratas Osvaldas Šarmavičius, kuris iš pareigų pasitraukė pasibaigus jo kadencijai, laimėjo VTD direktoriaus pavaduotojo konkursą, rašo naujienų portalas delfi.lt.

VTD direktoriaus pavaduotojo konkurso komisijos pirmininkas premjero patarėjas Elvinas Jankevičius delfi.lt tvirtino, kad O.Šarmavičius buvo geriausias konkurse dalyvavęs kandidatas.

„Nematau nieko blogo, jeigu konkurso sąlygos nėra išskirtinės ir pritaikytos kažkam konkrečiai. Konkursas nepasirodė keistas, žmogus atsakė teisingai į jam pateiktus klausimus. Kadangi jis ilgai dirbo šiame darbe, sistemą puikiai išmano. Būtume elgęsi neobjektyviai, jei būtume vertinę kažkaip kitaip. Jis tikrai labai profesionaliai atsakė į pateiktus klausimus“, - tvirtino E.Jankevičius.

O.Šarmavičius VTD su pertraukomis vadovavo nuo 2002 metų. 2010 metais tuometinis vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis atleido O.Šarmavičių iš pareigų, tačiau 2011 metais teismas grąžino jį atgal į VTD vadovo postą, tačiau grįžęs jis iškart atsistatydino. Vėliau pasikeitus Vyriausybei jis 2013 metais socialdemokratų buvo paskirtas ketverių metų kadencijai.

Delfi.lt rašo, kad O.Šarmavičius šių metų sausį dar būdamas VTD vadovu patvirtino departamento direktoriaus pavaduotojo pareiginius reikalavimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Dundukas

Neina nuvaryti kiaulės nuo lovio,ir gana...

Anonimas

KUR NORIT DEKIT sARMAVICIU --TIK NESTATYKIT PRIE DARBO , gali ir trupinius prie lovio nukritusius sulest , gali lovio krastus aplaizyt ...bet dirbt ....gink dieve.. socialinis tautos islaikytinis , tai jau ne pirmos kartos islaikytinis , jo genuose sedi darmajiedo islaikytinio dvasia....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS