O. Valiukevičiūtė traukiasi iš partijos: aš nematau savo politinės ateities | Diena.lt

O. VALIUKEVIČIŪTĖ TRAUKIASI IŠ PARTIJOS: AŠ NEMATAU SAVO POLITINĖS ATEITIES

Seimo narė Ona Valiukevičiūtė, antradienį kartu su trimis kolegomis pranešusi, kad traukiasi iš „tvarkiečių“ frakcijos, pareiškė, kad palieka ir Tvarkos ir teisingumo partiją.

„Palieku partiją. Moraliai turiu prisiimti atsakomybę“, – kalbėjo politikė, pabrėždama, kad ties šiuo žingsniu baigsis ir jos politinė karjera.

„Aš nematau savo politinės ateities. Manau, kad keturios kadencijos... Atidaviau savo balsą ir jėgas tėvynės Lietuvos labui“, – žurnalistams Seime kalbėjo O. Valiukevičiūtė.

Politikė gailėjosi, kad šio sprendimo nepriėmė anksčiau.

Nemačiau Rolando Pakso pusantrų metų, tai tikrai sugalvotas motyvas, blefas, kuris nieko bendro su juo neturi. Jei būčiau tarusis su juo, būčiau turėjusi išeiti prieš metus.

„Viskas pasikeitė. Ir žmonės, ir vadovai. Galbūt anksčiau reikėjo padaryti šį sprendimą. Bet geriau vėliau nei niekad“, – sakė ji.

Jos teigimu, sprendimui trauktis iš „tvarkiečių“ gretų įtakos partijos įkūrėjas Rolandas Paksas neturėjo.  

„Nemačiau Rolando Pakso pusantrų metų, tai tikrai sugalvotas motyvas, blefas, kuris nieko bendro su juo neturi. Jei būčiau tarusis su juo, būčiau turėjusi išeiti prieš metus“, – apibendrino O. Valiukevičiūtė.

Antradienį pranešta, kad Seime vėl nebeliko frakcijos „Tvarka ir teisingumas (Suvereni Lietuva)“. Antradienį iš jos pasitraukė 4 parlamentarai – frakcijos seniūnas Vytautas Kamblevičius, seniūno pavaduotojas Algimantas Dumbrava, Juozas Imbrasas ir Ona Valiukevičiūtė. V. Kamblevičius teigė, kad pasitraukimo motyvai yra „tvarkiečių“ lyderio Remigijaus Žemaitaičio vienašališkumas.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

AS manau

Pasiskaityki is kur jie traukiasi.? Juosis seimo tik neste isnes.Jus juos pensininkusir renkate.Pasitrauke is frakcijos kur mato nebepateks prie lovio.Dieve gelbek mus nuo tokiu gelbetoju,kurie sitiek metu mus skriaude,zemino,taske musu pinigus.Suaidejo su porisovais ,uspaskichais,titovais,ir dar visokiais ,kad tik mus mulkintu

pastaba

seniai laikas ilsėtis,prisivogei,gera pensiją užsidirbai ir dristi kalbėti kad gerą padarei Lietuvai, sau senatvę apsirūpinai,tik tiek, nejuokink žmonių, žmonės protingi, bet užguiti valdziazmogiu,kurie tokie kaip pati nustekenot Lietuvą ir jos žmones

Pilietis

Gera pensija jau gauna. Is daininkes atlyginimo tokios nebutu gavusi. Saunuole, kad budama jau senjore su stazu, traukiasi pati savo nuru. Sekmes.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS