P. Gražulis iniciatyvų nestokoja: siūlo pradėti parlamentinį tyrimą | Diena.lt

P. GRAŽULIS INICIATYVŲ NESTOKOJA: SIŪLO PRADĖTI PARLAMENTINĮ TYRIMĄ

Seimo nariui Petrui Gražuliui gimė nauja iniciatyva: jis siūlo inicijuoti parlamentinį tyrimą „TS-LKD vaidmeniui organizuojant valstybės perversmą Ukrainoje ištirti“.

Tautos ir teisingumo sąjungos (centristų-tautininkų) partijos pirmininkas, Seimo narys P. Gražulis antradienį ketina įregistruoti nutarimo projektą, kuriuo šiam klausimui ištirti siūlys sudaryti Seimo laikinąją komisiją iš vienuolikos Seimo narių pagal proporcinį Seimo frakcijų atstovavimo principą.

„Ukrainos prezidentas V. Zelenskis praėjusią savaitę viešai paskelbė, kad Ukrainos saugumo tarnybos užfiksavo ir surinko įrodymus, kaip prorusiškas oligarchas R. Achmetovas, pasitelkęs savo valdomą žiniasklaidą, TV kanalus, prorusiškai nusiteikusius Ukrainos politikus, siekia destabilizuoti padėtį Ukrainoje ir įvykdyti valstybės perversmą. Ukrainos žiniasklaida paskelbė filmuotą medžiagą, kurioje užfiksuota, kaip įtakingas Lietuvos konservatorių narys E. Zingeris viename Vilniaus restorane susitinka su šio prorusiško oligarcho aplinkos žmonėmis“, – pranešime spaudai sako P. Gražulis.

Jis siūlys, kad Seimo sudaryta komisija tyrimą atliktų iki kitų metų sausio 15 d.

Beje, nutarimo projekto autorius nesitiki, kad jo iniciatyva bus realizuota.

„Mano parengti nutarimų projektai, pavyzdžiui, dėl Lenkijos palaikymo jos konflikte su ES ir kiti, nebuvo įtraukti į Seimo darbotvarkę. Tačiau tam tikras „triukšmas“ kilo. Manau, kad tai bent iš dalies privers susimąstyti valdančiuosius dėl jų vykdomos politikos“, – Eltai sakė P. Gražulis.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Gražuli - JUG INFLIACIJA

Gal galetumet peržiureti pensiju antros pakopos VERGIJA ?

Ha

Rrspekt Grazuliui! Malacius...

tam Gargzdu pakerksnutei---ciaupk snuky

konservatpederasteli...[astke]
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS