P. Gražulis reikalaus, kad jo apklausoje dalyvautų žurnalistai | Diena.lt

P. GRAŽULIS REIKALAUS, KAD JO APKLAUSOJE DALYVAUTŲ ŽURNALISTAI

  • 8

Seimo narys Petras Gražulis, pas kurį atliktos kratos, neigia nusikaltęs ir tikina į apklausas Specialiųjų tyrimų tarnyboje (STT) vyksiantis „ramia sąžine“.

„Nesu padaręs jokios žiniasklaidoje minimos nusikalstamos veikos, todėl ramia sąžine atvyksiu į apklausas ir reikalausiu, kad jose dalyvautų žiniasklaidos atstovai“, - pranešime spaudai penktadienį sakė P.Gražulis.

Jis teigė norėdamas išsklaidyti visas abejones sieksiantis, kad jo ir Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos vadovo Jono Miliaus pokalbiai telefonu būtų paviešinti, o jei nepakaks ir to, parlamentaras norėtų būti viešai patikrintas poligrafu.

„Esu įsitikinęs, kad geriausias ginklas atremti šį puolimą – maksimalus viešumas“, - teigė P.Gražulis.

Jis vadino STT tyrimą politiniu užsakymu, o kratas jo darbo vietoje parlamente ir Seimo viešbutyje - neteisėtomis.

Teisėsauga įtaria, kad „Judex“ bendrovės vadovai, norėdami, kad įmonė išvengų nuobaudų, kurios paprastai taikomos aptikus darbų saugos, pakavimo, ženklinimo, higienos ar kitus pažeidimus, savo neteisėtų tikslų siekė papirkdami įvairius atsakingus specialistus arba asmenis, galinčius tokiems specialistams padaryti poveikį.

Ketvirtadienį Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos vadovui J.Miliui šiame tyrime buvo pareikšti įtarimai piktnaudžiavus tarnyba. Teisėsauga taip pat atliko kratas jo bei P.Gražulio darbo vietose. Procesiniai veiksmai taip pat atlikti bendrovės „Judex“ vadovų darbo vietose. Toje įmonėje dirba kai kurie P.Gražulio artimieji.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

reikalaus

pareikalauk, kad tavo koldūnų lipdytojai dalyvautų ar spaustuvininkai, o žurnalistai patys renkasi, kada jiems dalyvauti, kada ne...Atsirado mat visatos dėmesio centras.

TAURAGĖS APSKRITIJE -GŪDUS SOVIETMETIS

2016 METAIS RUGPJŪČIO 1 DIENA ,PIRMADIENIS, 13 VAL. 30 MIN. TAURAGĖS RAJONO APYLINKĖS TEISME, STOTIES GATVĖ 25 A, TAURAGĖ VISAIS SOVIETINIAIS-KĖGBISTINIAIS-BRUTALIAUSIAIS BŪDAIS MELU-VALDŽIOS PAREIGŪNŲ SPAUDIMU, DOKUMENTŲ DUOMENŲ KLĄSTOJIMŲ, PILIEČIŲ BAUGINIMU, BŪS SIEKIAMA MARTYNUI VIRKIEČIUI PASKIRTĮ PSICHIATRINĘ EKSPERTIZĘ JŪSŲ DALYVAVIMAS TEISME STEBĖTOJAIS, PADĖTŲ JUMS PAMATYTI IR SUŽINOTI , KOKIE AUKŠTAS PAREIGAS UŽIMANTIS TAURAGĖS APSKRITIES VALDŽIOJE DIRBANTYS PAREIGŪNAI PRAŠO UŽGNIAUŽTI TIESOS ATSTATYMĄ , TĘSIĄ NUSIKALSTAMAS VEIKAS, SUSIDOROJA SU LIETUVOS - EUROPOS PILIEČIAIS, ŽALOJĄ SVEIKATĄ. PAGARBIAI MARTYNAS VIRKIETIS TEL. 8 614 72 396

SENJORAS

Grazuliui ne vieta seime, nejaugi visi suksciai ir vagys sedi seime ir dar turedami savas imones, kur teisingumas Lietuvoje.Paziurekite kokios isprotejusio zmogaus akys, juk jis dar dziozofrenikas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS