A. Pocius apie ministro postą: gavęs tokį pasiūlymą, labai gerai jį apsvarstyčiau | Diena.lt

A. POCIUS APIE MINISTRO POSTĄ: GAVĘS TOKĮ PASIŪLYMĄ, LABAI GERAI JĮ APSVARSTYČIAU

Buvęs Lietuvos kariuomenės vadas Arvydas Pocius, į Seimą patekęs kaip konservatorių atstovas, teigia kol kas negavęs pasiūlymo užimti krašto apsaugos ministro pareigas. Visgi A. Pocius sako į politiką atėjęs ne dėl postų ir tikina, kad gavęs tokį pasiūlymą visų pirma labai gerai jį apsvarstytų.

„Dar jokių siūlymų nebuvo, o ir man atėjus į Tėvynės sąjungą mes apie tai irgi nekalbėjome. Aš pasakiau, kad ateinu padėti savo patirtimi, savo patarimais. Ir kiek būsiu reikalingas, aš manau, kad tiek mane ir kvies į tam tikras pozicijas. Bet, atvirai sakant, tikrai tos atsakomybės nepuolu pasiimti, atėjau į politiką ne postų, o atėjau padėti. O kaip bus, dar pažiūrėsime“, – LRT radijui teigė A. Pocius.

Buvęs kariuomenės vadas akcentuoja, kad gavęs pasiūlymą užimti krašto apsaugos ministro postą labai rimtai svarstytų, ar su juo sutikti.

Dar jokių siūlymų nebuvo, o ir man atėjus į Tėvynės sąjungą mes apie tai irgi nekalbėjome.

„Rimtai reikėtų svarstyti, nes aš save vertinu kritiškai, politikoje esu naujokas, ir man, kaip kariuomenės vadui, tiek metų atidavusiam Lietuvos kariuomenei, dabar būnant politikoje gal ir būtų kažkokia prasme nelabai korektiška tik atėjus daryti kažkokias reformas“, – teigė A. Pocius.

„Daug yra kolegų, daug yra pažįstamų, daug bendradarbių buvusių, tai šioje vietoje galbūt reikėtų labai rimtai apsvarstyti, ar tikrai mano kandidatūra yra viena iš tų, kur reikėtų labai rimtai siūlyti“, – pridūrė jis.

A . Pocius taip pat pažymėjo, kad yra nemažai jaunų, energingų žmonių, kurie krašto apsaugos ministro poste galėtų save realizuoti.

„Aš savo esu jau padaręs, savo pareigą tėvynei atlikęs, galvoju, kad galima leisti ir jaunimui pasireikšti daugiau“, – patikino jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ka ten svarstytum.... iskises lieziuvy nusuoliuotum

vos tik kam pamojus.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS