„Politico“ pristato 23 keisčiausių EP narių „frakciją“, tarp jų – ir P. Gražulis | Diena.lt

„POLITICO“ PRISTATO 23 KEISČIAUSIŲ EP NARIŲ „FRAKCIJĄ“, TARP JŲ – IR P. GRAŽULIS

  • 16

Įtakingas leidinys „Politico“ sudarė ekscentriškiausių praėjusį sekmadienį išrinktų europarlamentarų sąrašą. Daugiau nei iš dviejų dešimčių sudarytame sąraše ir į Europos Parlamentą (EP) patekęs Lietuvos atstovas Petras Gražulis.

Leidinys pristato savo paties sudarytą sąrašą, į kurią surinko 23 išrinktus EP narius.

Tarp naujųjų EP narių – Kipro „YouTube“ žvaigždė, su korupcija kovojantis dainininkas iš Bulgarijos, graikų mėsininkė, kurios nuotraukų beveik niekas nėra matęs, ir buvęs čekų lenktynininkas, apkaltintas A. Hitlerio pasveikinimu.

Šiame sąraše – ir Lietuvos atstovas P. Gražulis. 65 metų P. Gražulis buvo išrinktas kaip Lietuvos Tautos ir teisingumo sąjungos atstovas. Pernai P. Gražulis apkaltos būdu buvo pašalintas iš Lietuvos parlamento, kai balsavo kito parlamentaro vardu. Jam uždrausta 10 metų kandidatuoti į renkamus postus.

P. Gražuliui taip pat gresia baudžiamoji byla dėl homofobiškų pasisakymų.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

O Juknevice

Ar bent atsiprase P.Korejos merginu-studenciu kad paliko kraujuojanciomis kojomis.Vienos net batai nukrito.Kaip gydytoja pagal spcialybe tai galbut turejo isliptiis to pavezejo masinos ir paziureti kas atstiko.Bet...........padorumas ne sio pasaulio demensija !!!!!!

O tai ko jus norite ?

Kad ateitų visi iš Eurovizijos? Jau gal ten puse tokiu ir yra? Todel labai gerai kad pateko Gražulis UZ LIETUVA VYRAI !!!!!!!

Anonimas

Žodis ekscentriškiausias nereiškia keisčiausias.Betgi čia išrinktas P.Gražulis,tai kaip gi kitaip jį sumenkinsi?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS