Premjeras kitą savaitę žada atsakymą dėl savo ateities | Diena.lt

PREMJERAS KITĄ SAVAITĘ ŽADA ATSAKYMĄ DĖL SAVO ATEITIES

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis sako, kad kitą antradienį pateiks atsakymą, ar liks pareigose po išrinktojo prezidento Gitano Nausėdos inauguracijos.

„Antradienį suteiksiu jums tokią pat galimybę pabendrauti Vyriausybėje“, – žurnalistams penktadienį Seime sakė S. Skvernelis, pasirašius koalicijos sutartį tarp „valstiečių“, „socialdarbiečių“, „tvarkiečių“ ir Lenkų rinkimų akcijos.

Jis tvirtino jau priėmęs sprendimą, bet nenorintis užgožti dėmesio koalicijos sutarties pasirašymo progai.

S. Skvernelis pasirašė koalicinės sutarties dalį dėl Vyriausybės formavimo principų.

Premjero pavardės dokumente įrašytos nėra, nors ši buvo numatyta prieš daugiau nei mėnesį paskelbtame memorandume dėl planų sudaryti daugumą.

Ministras pirmininkas tvirtino, kad susitarimu pasibaigusios derybos dėl valdančiosios koalicijos turi įtakos jo apsisprendimui dėl likimo poste.

Jis taip pat patikino, kad dėl būsimo premjero „tauta gali būti rami“.

„Šiandien pasirašytas koalicinis susitarimas, tai reiškia, kad yra dauguma ir bus stabili Vyriausybė (...) ir bus įgyvendinti darbai“, – kalbėjo S. Skvernelis.

„Personalijos yra antraeilis klausimas“, – pridūrė jis.

Premjeras teigė, kad nepakeičiamų žmonių nėra.

„Gyvenimas nestovi vietoje, bet kokiu atveju Vyriausybė suformuojama, Seimas suformuoja savo vadovybę ir darbai vyksta“, – sakė ministras pirmininkas.

S. Skvernelis žadėjo atsistatydinti iš pareigų po liepos 12-osios, jeigu pralaimės prezidento rinkimus. Premjeras juose liko trečias.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

...

"Skverneliu tikėt - savęs negerbt".

Anonimas

Tegul eina lauk Skvernelis nieko gero jis nenuveikė.Didina atlyginimus ir mokesčius kartu ,kažkokia nesąmonė

Nei tu kur eik

nei tu suk galvą su tais atsistatydinimais. Pasakyk kad iš zlasties pasakei ir kvit.Žmonės supras o kad tvartas su dėžutėm žviegia tai tegul-argi jie kada kitaip elgėsi?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS