Premjeras pripažino: konservatorių susiejimas su Kremliumi galėjo būti klaida | Diena.lt

PREMJERAS PRIPAŽINO: KONSERVATORIŲ SUSIEJIMAS SU KREMLIUMI GALĖJO BŪTI KLAIDA

Premjeras Saulius Skvernelis pripažino, kad konservatorių susiejimas su Kremliumi prieš rengiamą mokytojų mitingą galėjo būti klaida.

Sekmadienį LRT laidai „Savaitė“ atsakydamas į klausimą, kada jautėsi suklydęs, premjeras minėjo sunaikintą pasitarimo įrašą dėl Registrų centro duomenų teikimo žiniasklaidai, sakydamas, jog tai „yra komunikaciniai paslydimai“.

Vėliau paklaustas, ar buvo klaida „garsiai pareikšti apie konservatorių sąsajas su Kremliumi“, premjeras atsakė: „Gal“.

S. Skvernelis Seime prieš profesinių sąjungų mitingą vykstant mokytojų streikui buvo pareiškęs, kad konservatorių veikimas „yra Kremliaus politikos vykdymas ir abejonių yra, ar ten nėra sąsajų su Rusijos specialiosiomis tarnybomis“, tą atsakys „specialiosios tarnybos“.

Opoziciniai konservatoriai rėmė mitingą, palaikė mokytojų reikalavimus ir siūlė dėl to atidėti 2019 metų valstybės biudžeto priėmimą.

Per laidą „Savaitė“ sulaukęs klausimo, ar konservatoriai pažymose nurodomi kaip grėsmė, premjeras sakė galintis nuraminti, kad „Vyriausybė kontroliuoja situaciją šalies viduje ir mūsų žmonės gali dirbti, kurti, gyventi ramiai“.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Tvarteliui

Tik iš tamstos borščejadlos.

tvartelis

nu koks nemalonus kvapas 30 metu sklinda ir is kur…?

Generolas

Skvernelis buvo generaliniu komisaru 2011-2014 metais.sunkiu nusikaltimu isaugo trecdaliu- nuzudymu 19% . Avariju sukeltu girtu vairuotoju skaicius isaugo dvigubai. Zymiausi komisaro darbai :kai sulaikytasis ateme is kovojaus automata- buvo pakelta 3000 pareigunu .garliavos mergaites islaisvinimui 200 pareigunu ,kurie talze bananais zmones! Tik skverneli tik skverneli i prezidentus !
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS