Premjerė apie Naujųjų šventimą: apeliavau į žmonių sąmoningumą ir toliau apeliuosiu | Diena.lt

PREMJERĖ APIE NAUJŲJŲ ŠVENTIMĄ: APELIAVAU Į ŽMONIŲ SĄMONINGUMĄ IR TOLIAU APELIUOSIU

Premjerė Ingrida Šimonytė viliasi, kad bendromis Vyriausybės, policijos ir savivaldos vadovų pastangomis pavyks išvengti žmonių būriavimosi miestų aikštėse šaudant saliutus ir kitaip draugų kompanijose švenčiant Naujuosius metus. Visgi ministrė pirmininkė teigia visų pirma apeliuojanti į pačių gyventojų sąmoningumą.

„Per Naujuosius metus turbūt visada natūraliai yra žmonių potraukis keliauti į gatvę šaudyti saliutų ir kažkaip kitaip bendrauti. Tikiuosi, kad šiemet bendromis pastangomis su policija ir galbūt su savivaldos vadovais traukos tokių centrų pavyktų išvengti“, – LRT radijui teigė I. Šimonytė.

„Bet vėlgi aš visą šitą laikotarpį apeliavau į žmonių sąmoningumą ir toliau apeliuosiu į jį, nes daugiau aš jokio ginklo neturiu“, – pridūrė ji.

I. Šimonytė akcentuoja, kad gąsdinimas dar griežtesniais suvaržymais nėra tinkamas komunikacijos  būdas ir prašo gyventojų ilgojo naujamečio savaitgalio metu būti sąmoningų.

„Aš tiesiog prašau visų pagalvoti apie savo artimuosius, apie kaimynus, savo draugus ir medikus, kurie dirba labai sunkiai. Ligoninėse trūksta žmonių, savanoriais registruojasi tūkstančiai žmonių, kad ateitų padėti. Vadinasi, situacija yra tikrai rimta ir mes visi galime padėti, kad ji taptų geresnė“, – sakė premjerė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

T

Uždrausk policijai i rankas dokumentus imt tai užkratas

Vakar žiūrėjau

per LRT vienos iš parsidavėliu žiurkiu verdamą forumą kur Šimonytė atsakinėjo į klausimus. Ponia daro teigiamą įspūdį, paperka nuoširdumu ir normaliu bendravimu. Taip ir šviečia dorumu, sąžine, žmogiškumu...Jeigu nežinočiau kad po praeito konservu fiasko, kai broileris Gabrielius prisišnekėjo prieš balsavimus (užpraeitos kadensijos, ) su jais visais jais gerai padirbėjo viešųjų ryšių specialistai, tai tikrai pereičiau į Šimonytės pusę. Lietuvai verkiant reikia protingų vadovų..Deja, vien faktas kad ją vairuoja bjauriausia teroristinė šalies partija, nubraukia visus pliusus. Ir ragina būt budresniu-galimai atėjo aukščiausios masties niekšai

Neliečiamieji veikia!!!

O mes APELIUOJAME į tamstos ir Majausko sąžinę, teikiant ir priimant skubos tvarka pataisas , suteikiančias visas garantijas sukčiams- tapinams , ,jakilaičiams ir visokioms dalioms plaunant nebaudžiamai fondų pinigus prisidengiant labdara.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS