Premjerė: didžiuojamės modernia, stipria Lietuvos kariuomene | Diena.lt

PREMJERĖ: DIDŽIUOJAMĖS MODERNIA, STIPRIA LIETUVOS KARIUOMENE

  • 19

Ministrė pirmininkė Ingrida Šimonytė, sveikindama visus Lietuvos žmones su Partizanų pagerbimo, kariuomenės ir visuomenės vienybės diena, pabrėžia, kad Rusijos invazijos į Ukrainą akivaizdoje labai svarbus ne tik demokratinių šalių susitelkimas, bet ir mūsų kariuomenės bei visuomenės vienybė.

„Tęsdami tarpukario tradicijas, trečią gegužės sekmadienį prisimename kovotojus už Lietuvos laisvę, sudėtas aukas, pagerbiame Nepriklausomybės gynėjus. Šiemet kariuomenės ir visuomenės vienybės diena ypač prasminga. Visi išgyvename dėl brutalios Rusijos invazijos į Ukrainą, dėl žiaurių karo nusikaltimų. Šios agresijos akivaizdoje labai svarbus ne tik demokratinių šalių susitelkimas, bet ir mūsų kariuomenės bei visuomenės vienybė.

Mes didžiuojamės modernia, stipria Lietuvos kariuomene. Kovinis pasirengimas, profesionalumas bei visuomenės sąmoningumas ir patriotiškumas – milžiniška jėga. Dėkoju Lietuvos kariams, vykdantiems garbingą pareigą bei visiems, pasiruošusiems Tėvynę ginti“, – sako premjerė I. Šimonytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Anonimas

Dydziuokis ,metalo laužo i Lietuvą priveze priskrsidino, galėsi graužti.

Gavot progą pagavkinti,

vatnykai,neapsitrieskit iš laimės.Ukrainiečiai spardo jūsų doblestnos armijos okupantiškas subines,kišit savo snukius į Nato šalis-gausit ir čia .

Anonimas

Ta pajuodeli vargoli kareiveli taip su.ais telicia setonyte apderge? :-)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS