Premjerė tęs susitikimus su savivaldybių merais: aptars pasirengimą masinei vakcinacijai | Diena.lt

PREMJERĖ TĘS SUSITIKIMUS SU SAVIVALDYBIŲ MERAIS: APTARS PASIRENGIMĄ MASINEI VAKCINACIJAI

  • 1

Premjerė Ingrida Šimonytė penktadienį ketina tęsti susitikimus su šalies savivaldybių merais ir aptarti pasirengimą masinei vakcinacijai. Ministrė pirmininkė planuoja apsilankyti Trakų, Elektrėnų bei Kaišiadorių savivaldybėse.

„Šį penktadienį premjerė vyks į Trakų, Elektrėnų bei Kaišiadorių savivaldybes, susitiks su merais, lankysis vakcinavimo centruose. Vizitų tikslas – aptarti vakcinacijos procesą bei pasirengimą masinei vakcinacijai“, – Eltai teigė premjerės atstovė spaudai Rasa Jakilaitienė.

ELTA primena, kad pastarąjį penktadienį I. Šimonytė apsilankė Nemenčinės vakcinavimo centre, kur susitiko su Vilniaus rajono savivaldybės mere Marija Rekst, nuvyko į Švenčionis, kur kartu su Švenčionių rajono savivaldybės meru Rimantu Klipčiumi nuotoliniu būdu susitiko su medikų, pedagogų bei policijos atstovais, lankėsi vakcinavimo centre. Ministrė pirmininkė taip pat apsilankė Visagine, kur susitiko su savivaldybės meru Erlandu Galaguzu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

PREMJERĖ

PIRMA ĮTEISINKIT FAŠIZMĄ O PO TO VAKCINACIJĄ..ATSISAKANČIUS SKIEPŲ LAIKYTI NEDAŽMONĖMIS KAIP DARĖ FAŠISTŲ PREMJERAS BORMANAS.....IR PAGRINDINIS VALSTYBĖS ŠŪKIS TURI TADA BUTI .HEIL HITLER.......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS