Prezidentas G. Nausėda lankysis Švenčionių rajone | Diena.lt

PREZIDENTAS G. NAUSĖDA LANKYSIS ŠVENČIONIŲ RAJONE

  • 4

Prezidentas Gitanas Nausėda ketvirtadienį lankysis Švenčionių rajone, kur susitiks su vietos valdžios atstovais, bendruomenėmis, su moksleiviais diskutuos apie pilietiškumą.

Vizitą šalies vadovas pradės padėdamas gėlių prie paminklo žuvusiems už Lietuvos laisvę. Vėliau G. Nausėda susitiks su Švenčionių rajono savivaldybės meru Rimantu Klipčiumi.

Po to prezidentas dalyvaus diskusijoje su Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijos vyresniųjų klasių mokiniais pilietiškumo tema.

Švenčionėliuose G. Nausėda susitiks su bendruomene „Miško uostas“, puoselėjančia kūrybinių industrijų miesto viziją.

Su rajono žmonėmis valstybės vadovas bendraus ir Švenčionių Zigmo Žemaičio gimnazijoje.

Švenčionyse jis planuoja ir balsuoti iš anksto antrajame prezidento rinkimų ture.

Po pirmojo prezidento rinkimų turo tai ketvirtoji G. Nausėdos išvyka į regionus.

Antrasis prezidento rinkimų turas vyks sekmadienį, gegužės 26 dieną.

Oponentų teigimu, išvykas į regionus G. Nausėda naudoja rinkimų kampanijai. Valstybės vadovas kaltinimus atmeta, sakydamas, jog visą kadenciją skyrė jiems dėmesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

>to K

JukPutka kviečia visus savus pas save,tai ko nevažiuoji?Gal ten ir prezidentu tapsi ir nereiks kentėti dėl jankių.Gero kelio!

to K

Ka čia nusišneki jokien karalei sujuo nesusitigdavo jis tau ne Putinas kad visi karaliai prezidentai susitikinetu kviestu Tas chacholu vėliavos bučiuotojqas tik su narkomanu žydu glebesčiavosiir kur tik nevygdavo tai buvo viena kalba ir jo ir jo bobos kalba buvo UKRAINA garantuoju kad jis turbut ar iki nauju metu ištupės ar eis kaip paksius ar su zelia teks bėgti nes rudeni kalba kad Putinas pastatys prezidenta tose žemėseTam žemyne jokiu jankiu jokiu jankiu korporaciju nebus 100 %jokiu sutarčiu nebusJankiai už žūdines turės atsakyti ir neždintis pas saveuž jūru mariu Musu europos žemynas jankiam turi būti nepasiekiamas

Rasa

Prezidentas visu prašo eit balsuoti už Nausėda komunistėli scwabini už Šimonir Šakaliene kad jusu vaikučiai augtu laisvi ir laimyngi Dabar su jusu pagelba mes galėsim priimti Stambulo konvemnsija Blinkenas-kirkilinis daug dirbo briuselije tuo klausimu O geriausias balsavimas eiti ir perbraukti tuos biuletenius Tu gitanai rudeni antra karta apsišiksi nes neliks tavo blinkevičiutės aferistės ir vaiku grobikės Šakalės
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS