Prezidento kanceliarijoje įdarbintos dvi grimuotojos ir kirpėja: rūpinasi ir D. Nausėdiene | Diena.lt

PREZIDENTO KANCELIARIJOJE ĮDARBINTOS DVI GRIMUOTOJOS IR KIRPĖJA: RŪPINASI IR D. NAUSĖDIENE

  • 16

Prezidento kanceliarijoje įdarbintos dvi grimuotojos ir viena kirpėja, jos padeda ne tik prezidentui Gitanui Nausėdai, bet ir pirmajai poniai Dianai Nausėdienei, trečiadienį paskelbė portalas „Delfi“.

Prezidentūra portalui nurodė, kad kanceliarijos Bendrųjų reikalų departamento Ūkio administravimo skyriuje dirba trys reprezentacinį pasirengimą užtikrinančios specialistės, jos bendrai dirba 2,4 etato.

Pasak Prezidentūros, šios specialistės padeda pasirengti reprezentaciniams renginiams ir prezidento komandos nariams bei pirmajai poniai vietos bei užsienio vizitų metu, susitikimuose su Lietuvos visuomeninių, pilietinių organizacijų atstovais, oficialios tarptautinės diplomatijos renginiuose, kuomet D. Nausėdienė atstovauja šalį kaip valstybės vadovo sutuoktinė.

Prezidento kanceliarija teigia, kad reprezentacinį pasirengimą užtikrinančių specialistų darbas kanceliarijoje yra įprasta praktika, susiformavusi ankstesnių prezidentų kadencijų metu.

Portalas skelbia, kad nuo 2014 metų prezidentės Dalios Grybauskaitės kadencijos metu prezidento kanceliarijoje atsirado kirpėjo etatas.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Anonimas

ПОКОИНИКОВ ТОЖЕ ГРИМИРУЮТ...

Jo

Vyriausybei irgi reikia, ypač PIS

Joo

Karštis daro savo!!!!atitirpo seniai tylejusiu šlykščiuju komentatoriu smegenys...ir pasipyle zodziu lavina... Prieš rašydami pasistatykit prieš save veidrodi...pamatysit kokie jus šlykštūs ir pilni pagiežos...tfu
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS