Prezidentas: A. Armonaitė – energinga ir motyvuota pokyčiams | Diena.lt

PREZIDENTAS: A. ARMONAITĖ – ENERGINGA IR MOTYVUOTA POKYČIAMS

Kandidatė į ekonomikos ir inovacijų ministres, Laisvės partijos lyderė Aušrinė Armonaitė turi daug energijos ir motyvacijos įgyvendinti pokyčius, sako prezidento atstovas.

„Prezidento vertinimu, Aušrinė Armonaitė, nors yra ir jauna, tačiau yra patyrusi politikė ir pokalbyje matėsi, kad ji turi daug energijos, užsidegimo ir motyvacijos įgyvendinti pokyčius“, – spaudos konferencijoje po šalies vadovo Gitano Nausėdos ir A. Armonaitės susitikimo pirmadienį.sakė Antanas Bubnelis.

A. Armonaitė, nors yra ir jauna, tačiau yra patyrusi politikė.

Anot jo, G. Nausėda ir A. Armonaitė rado nemažai sąlyčio taškų – regioninės politikos, viešųjų pirkimų sistemos, finansavimo verslui prieinamumo klausimais.

Pati A. Armonaitė pabrėžė, kad pirmąjį prioritetą ministerijoje – paramą nukentėjusiam verslui – šiuo metu diktuoja pandemija.

„Šiuo metu daugiau nei 62 tūkst. Lietuvos įmonių patiria sunkumus dėl karantino apribojimų ir COVID-19. Mes turime daryti viską, kad tos pagalbos priemonės, kurios yra numatytos, laiku pasiektų verslą, kad mes išsaugotume darbo vietas“, – sakė kandidatė į ministrus.

G. Nausėda susitinka su kandidate į ministrus A. Armonaite

P. Peleckio / Fotobanko, R. Dačkaus / Prezidentūros nuotr.

Be to, kaip vieną prioritetų ji įvardijo norą parodyti, kad „Lietuvoje yra ne tik ekonomikos, bet ir inovacijų ministerija“, stiprinant inovacijų ekosistemą, taip pat eksporto rinkų plėtrą.

Kalbėdama apie galimus komandos narius, Laisvės partijos lyderė sako prezidentui nurodžiusi „keletą pavardžių“ tiek iš partijos, tiek specialistų.

„Komandą formuoju pati – prezidentui išsakiau keletą galimų pavardžių. Viešumoje jų kol kas nenoriu minėti, nes dar neaišku, ar mums iš tikrųjų pavyks susitarti ir dirbti, taip pat kai kurie turi įvairių asmeninių įsipareigojimų“, – sakė A. Armonaitė.

„Tačiau komanda būtų sudaryta tiek iš partijos narių, kurie rengė Laisvės partijos programą, tiek ir iš specialistų. Man atrodo, yra svarbu derinti tą komandą ta prasme, kad būtų įvairios kompetencijos – tiek inovacijų politikoje reikia stiprių žmonių, tiek kitose srityse“, – teigė kandidatė į ministrus.

31-erių A. Armonaitė Seime dirba antrą kadenciją.

Ji iki 2018-ųjų buvo Liberalų sąjūdžio narė, o pernai įkūrė Laisvės partiją ir tapo jos pirmininkė. Ši partija šiemet pateko į Seimą bei, kartu su rinkimais laimėjusiais konservatoriais bei Liberalų sąjūdžiu, formuoja Vyriausybę.

GALERIJA

  • Prezidentas: A. Armonaitė – energinga ir motyvuota pokyčiams
  • Prezidentas: A. Armonaitė – energinga ir motyvuota pokyčiams
Prezidentūros nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

M

Pliurpimas ir ištisinis viduriavimas trendinėmis frazėmis: demokrarija; dekriminalizacija; lygios teisės, maźunos, moterys, skaidrumas, atsakomybė ir tt dar nereiskia konkrečius darbus. Tai gali likti tik tušti, komjaunuoliški pliurpalai.

taigi

Sportsmenka, komsomolka, prosta krasavica :)))

///////

as aplamai neissivaizduoju kaip su tokiu ,,,ministru,,, sarasu, galima atstovaut ministerijas , valstybe , tauta...!!!!????tai juodas nonsensas... jie visi pagal sarasa labjau tiktu kandidatais y bet kury kalejima ,bet jokiu budu ne y valstybes valdyma ... Kaip ziures kaimynai , ...pasaulis .... zodziu slyksciai grazus vaizdelis.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS