Prezidentūra: oficialaus kandidato į ministrus pasiūlymo vis dar nėra | Diena.lt

PREZIDENTŪRA: OFICIALAUS KANDIDATO Į MINISTRUS PASIŪLYMO VIS DAR NĖRA

Prezidento Gitano Nausėdos patarėjas, Ekonominės ir socialinės politikos grupės vadovas Simonas Krėpšta sako, kad vis dar vyksta diskusijos dėl naujos kandidatūros į ekonomikos ir inovacijų ministro postą. Pasak jo, premjeras oficialaus pasiūlymo šalies vadovui vis dar nepateikė.

„Reikia oficialaus pasiūlymo dėl naujo ministro ar ministrės, o šiuo metu oficialus pasiūlymas nėra gautas, bet diskusijos vyksta aktyviai“, – „Žinių radijo“ laidoje teigė S. Krėpšta.

Jo teigimu, prezidento pozicija šiuo klausimu nesikeičia – į Ekonomikos ir inovacijų ministerijos vadovo kėdę turi atsisėsti stiprus kandidatas.

„Prezidentas akcentuoja, kad kiekviena svarbi pozicija turi būti užpildyta stipriu kandidatu. Praėjusią savaitę prezidentas bene du kartus kalbėjo su ministru pirmininku ir tarp kitų klausimų buvo aptarinėjamas šios pozicijos užpildymo klausimas. Diskusijos vyksta aktyviai ir tikimės, kad sprendimai bus surasti“, – aiškino G. Nausėdos patarėjas.

G. Nausėda pastarąją savaitę teigė, kad šiuo metu svarstomos kelios kandidatūros į ekonomikos ir inovacijų ministro postą.

Ekonomikos ir inovacijų ministerija nuolatinio vadovo neturi jau septynis mėnesius – nuo tada, kai eurokomisaru paskirtas ankstesnis ministerijos vadovas Virginijus Sinkevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

...

Pasaulio ekonomika šukėmis virsta - nesąmonė už kažkokias i'NO-vacijas tapt atsakingu.

ALGIS

Prezidente , ir nesulauksi iš dabartinių

VELNISKAI NUOBODU

Valdyti valstybe .....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS