Prieš rinkimus Vyriausybė už 66 tūkst. eurų reklamuoja savo darbus | Diena.lt

PRIEŠ RINKIMUS VYRIAUSYBĖ UŽ 66 TŪKST. EURŲ REKLAMUOJA SAVO DARBUS

  • 13

Šiuo metu žiniasklaidoje ir viešajame transporte transliuojama reklama apie Vyriausybės ketverių metų darbus kainavo 66,4 tūkst. eurų, antradienį pranešė naujienų portalas 15min.lt

Vyriausybės kanceliarija portalui nurodė, kad „planuojant reformų komunikaciją siekiama viešinti reformų naudas, kurias jos atneša visuomenei, ir paraginti bei paskatinti jomis naudotis“.

Rugpjūtį kanceliarija pasirašė 11,979 tūkst. eurų su PVM vertės sutartį su įmone „Media traffic“ bei 54,450 tūkst. eurų su PVM vertės sutartį su bendrove „Havas Media“ ir sutarė dėl klipų apie šešias Vyriausybės inicijuotas reformas transliavimo – atitinkamai – viešajame transporte bei radijuje ir televizijoje.

Vyriausioji rinkimų komisija antradienį svarstys, ar yra pagrindo pradėti tyrimą, įvertinus tai, kad reklama skleidžiama likus mėnesiui iki rinkimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Aha

reklamuoja. Ir puse pasima sau į šoną:D)

Ricardas

Premjere padarykit dar viena gera darbą , indeksuokit nuvertejusias pareigūnu pencijos, ir mes buve pareigunai jus palaikysime mano ir dauguma buvusiu pareigūnu gausit dideli palaikoma.

Ricardas

Viskas gerai gerus darbus reikia žmonėms pristatyti žmones turi žinoti, o jei Lansberginiam nepatinka tai yra jų problema galejo daryti gerus darbus bet nedarė , o apvoginėjo ir skriaudė pensininkus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS