Prokuratūra dėl R. Žemaitaičio namo vaizdingoje vietoje pradėjo tyrimą | Diena.lt

PROKURATŪRA DĖL R. ŽEMAITAIČIO NAMO VAIZDINGOJE VIETOJE PRADĖJO TYRIMĄ

  • 21

Prokuratūra trečiadienį pranešė, kad dėl gyvenamųjų pastatų sostinės Laurų gatvėje, kurių vienas priklauso Seimo nariui Remigijui Žemaitaičiui, pradėti tyrimai dėl galimo viešojo intereso pažeidimo bei įtariamo piktnaudžiavimo.

Tyrimas pradėtas, kai sostinės žemės sklypuose Laurų gatvėje 54 ir 56 buvo pastatyti gyvenamieji namai, kurie patenka į požeminio vandens vandenviečių apsaugos zoną.

Teisėsauga situacija susidomėjo gavusi Vilniaus savivaldybės mero Valdo Benkunsko pareiškimą. Jame prašoma įvertinti, ar veiksmai bei sprendimai, pagal kuriuos žemės sklypuose buvo pastatyti gyvenamieji pastatai, nepažeidė teisės aktų reikalavimų bei viešojo intereso.

Vilniaus apygardos prokuratūros vyriausiojo prokuroro pavaduotojas Liutauras Rudzevičius, išnagrinėjęs sostinės mero pareiškimo nurodytą informaciją, priėmė sprendimą pradėti ikiteisminį tyrimą dėl įtariamo piktnaudžiavimo išduodant statybą leidžiančius dokumentus pastatams, patenkantiems į požeminio vandens vandenviečių apsaugos zoną.

Portalas „Delfi“ anksčiau trečiadienį pranešė, jog į prokuratūrą savivaldybė kreipėsi dėl namo, kurį vaizdingoje sostinės vietoje prie Neries pasistatė R. Žemaitaitis.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

keidanskas

Sakote Laurų gatvėje?Visi namai ten tinka,tik Žemaitaičio ir Paleckio namai nevietoj...Ir dar norite kažką įrodyti,kad anys atėjo ir be jokių leidimų išsikasė pamatus bei susirentė sau namus.O tie namai dabar belaukiant rusų,sukvies rusų tankus ir išmins patriotų rūtų darželius?

ALGIRDAS.

Baikit uiti Žemaitaitį , pasižiūrėkit , visas pasaulis smerkia Izraelį ir palaiko Palestiną šiame konflikte ,

konservat KGB-tai k e r š i j a ŽEMAITAIČIUI,

už tai , jog labai kritikuoja b l o g a i dirbančią debilę ir ž i o p l ą ŠIMONYTĖS gaują
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS