R. Karbauskis apie naujas diskusijas dėl EVT: valdantieji žemina prezidentą | Diena.lt

R. KARBAUSKIS APIE NAUJAS DISKUSIJAS DĖL EVT: VALDANTIEJI ŽEMINA PREZIDENTĄ

Opozicinių „valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis atsinaujinusias diskusijas dėl atstovavimo Europos Vadovų Taryboje (EVT) vadina dūmų uždanga, kuria bandoma nukreipti dėmesį.

„Belieka dūsauti. Visiškai akivaizdu, kad tai yra dūmų uždanga. Vyriausybė aiškiai tais pareiškimais dėl atstovavimo EVT grįžta prie temos, kuri seniai buvo uždaryta“, – penktadienį Žinių radijui sakė politikas.

„Paprasčiausiai norima nukreipti dėmesį nuo kitų temų, norima šnekėti apie dalykus, kurie Lietuvai naudos jokios nepadaro“, – pridūrė jis.

Diskusijas dėl atstovavimo EVT prieš kurį laiką atnaujino valdančiųjų konservatorių lyderis, užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis, pareiškęs, kad su Europos lyderiais tartis dėl energetikos turėtų vykti premjerė, o ne prezidentas.

Paprasčiausiai norima nukreipti dėmesį nuo kitų temų, norima šnekėti apie dalykus, kurie Lietuvai naudos jokios nepadaro.

Po to sekė virtinė šalies vadovo Gitano Nausėdos, premjerės Ingridos Šimonytės ir vėl G. Landsbergio komentarų.

Klausimą, kas Lietuvai turėtų atstovauti EVT, konservatoriai ėmė kelti, laimėję Seimo rinkimus, tačiau kuriam laikui jis buvo primirštas, šaliai susidūrus su migrantų krize iš Baltarusijos.

R. Karbauskio teigimu, vėl keldami klausimą dėl atstovavimo valdantieji žemina prezidentą.

„Užsienio reikalų ministras niekada taip Lietuvos istorijoje nesielgė – nežemino viešai Lietuvos prezidento“, – sakė Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

LIETUVA

TRYS CHEBRANTAU NAUSĖDA PEZIDENTAS LANDZBERGAS ADAMKEVIČIUSJIE VISI TRYS ŠUNVOTĖS ANT LIETUVOS SPAUSKIT ŽALIA KAS SUTINKAT

VILNIUS

Žiuriu i ta aukšta ir be smegenu bankiora ir taso vemti

JONAS

Juokauji Karbauski valdantieji ir nausėda viena šaika landzbergys nausėda debiliukas gabriukas pišė pavilionis ir visa ministerija skvernas liberastai socialkapistai raskevičius armoškaitė nedakepta gluša merga tai viena chebra dobrovolska ligota Man atrodo kad jus geriau pagalvokit ka rasit po šitu aferiugu turbut tuščia lietuvos biudžeto kasa
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS