R. Karbauskis ir I. Vėgėlė planuoja susitikimą: yra chemija dėl vertybinių dalykų | Diena.lt

R. KARBAUSKIS IR I. VĖGĖLĖ PLANUOJA SUSITIKIMĄ: YRA CHEMIJA DĖL VERTYBINIŲ DALYKŲ

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis sako, kad rudenį vyksiančiuose Seimo rinkimuose jis matytų advokatą Igną Vėgėlę vedantį jo vadovaujamos partijos sąrašą. Politiko teigimu, šiuo metu galima kalbėti apie įvairius bendradarbiavimo variantus, todėl, užsimena „valstietis“, ateinančią savaitę jis su prezidento rinkimuose dalyvavusiu I. Vėgėle susitiks politinių perspektyvų aptarimui.

„Pirmiausiai šnekėsimės apie tai, ką pats Ignas mano apie dalyvavimą politikoje. Man tai yra tikrai įdomu. Akivaizdu, kad Ignas yra ryškus faktorius būsimuose Seimo rinkimuose. Jei, žinoma, jis dalyvaus. Nemanau, kad „valstiečiams“ būtų minusas, jei Ignas bendradarbiautų su mumis. Tai išplėstų ir mūsų rinkėjų ratą. Bet sprendimas yra jo, o ne mūsų rankose“, – Eltai sakė R. Karbauskis.

Politiko teigimu, nereikėtų atmesti ir varianto, kad į politiką pasukęs advokatas galėtų vesti Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) sąrašą parlamento rinkimuose.

„Šnekant apie bendradarbiavimą rinkimuose – tai šis variantas yra. Mes jo niekada neneigėme. Visi variantai yra atvirti, apie viską galima kalbėtis“, – sakė R. Karbauskis, paklaustas apie tai, kokias pozicijas „valstiečiai“ galėtų pasiūlyti I. Vėgėlei.

Bet dabar yra chemija dėl vertybinių dalykų.

„Sunku pasakyti, kas bus po rinkimų. Negali dalinti to, kas dar nėra laimėta. Bet dabar yra chemija dėl vertybinių dalykų. O ar ji bus rinkiminė ar porinkiminė – pamatysime“, – pridūrė „valstietis“.

Šią savaitę prezidento posto siekęs I. Vėgėlė pareiškė, kad Europos Parlamento (EP) rinkimuose remia LVŽS.

Savo ruožtu „valstiečiai“ savo paramą I. Vėgėlei buvo išsakę prezidento rinkimuose. Priėmę šį sprendimą, LVŽS atsisakė buvusio sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos kandidatūros.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

tukas

Taigi susitiko du chemikai ir diskutuoja kaip galėtų kuo daugiau apkvailinti kolūkiečių +vienas išspirtas iš seimo kitas iš prezidento kėdės

"yra chemija dėl vertybinių dalykų"

kokia karsta rinkimine meile, tikiuosi naudojo prezika :D

Redaktorius

Bukas ir Bukesnis planuoja susitikimą: yra chemija dėl vertybinių dalykų...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS