R. Karbauskis: R. Masiulis buvo puikus ministras viešuosiuose ryšiuose | Diena.lt

R. KARBAUSKIS: R. MASIULIS BUVO PUIKUS MINISTRAS VIEŠUOSIUOSE RYŠIUOSE

Seimo valdančiųjų „valstiečių“ frakcijos seniūnas Ramūnas Karbauskis teigia, kad Rokas Masiulis buvo geras ministras viešuosiuose ryšiuose, o problemų Susisiekimo ministerijoje vis daugėja.

„Bėdų Susisiekimo ministerijos darbe yra apsčiai. Jeigu šnekėtume apie padėtį regioninių kelių asfaltavimo, ten nepateisinamai prasta situacija, Lietuvos geležinkeliuose taip pat yra problemų. Problemų yra visur, ir jų tik daugėja. Per kelis mėnesius darbo naujo ministro sužinosime daug daugiau, objektyviai kokia situacija. Buvo puikus ministras viešuosiuose ryšiuose. (...) Problemų yra daugiau nei kitose ministerijose“, – DELFI Dienoje sakė R. Karbauskis.

Anot jo, tai, kad ministras laikomas labai mėgstamu, turi aukštus reitingus – yra viešųjų ryšių rezultatas.

„Jeigu žmonės žinotų, kad vietoj 700 km išasfaltuojama 200 km per metus ir pinigai sugrąžinami į biudžetą, nes jie nepanaudojami, nevyksta konkursai, jie pradedami daryti birželio mėnesį, kai reikia pradėti dirbti gegužės mėnesį. (...) Manau, kad šioje situacijoje pasikeitimas (ministro. – ELTA) bus į naudą“, – laidoje sakė R. Karbauskis.

„Valstiečių“ lyderis teigė, kad R. Masiulio darbu nebuvo patenkintas ir ministras pirmininkas Saulius Skvernelis.

„Prezidentas buvo teisus, Seime R. Masiulis palaikymo neturėjo. Jei Seime būtų balsuojama dėl pasitikėjimo, jo būtų neužtekę šiam ministrui jau praėjusių metų pabaigoje. (...) Premjeras pats yra sakęs, kad šis ministras turi būti pakeistas. Tai ir nutiko“, – sakė R. Karbauskis.

ELTA primena, kad prezidentas Gitanas Nausėda praėjusią savaitę pasirašė dekretą dėl kandidato į susisiekimo ministrus – Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos nario Jaroslavo Narkevičiaus.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

onute

Dar drysta tas sukčius šmeišti dora sažininga KARBAUSKI IR NARKEVIČIU vien už ta laiva tave žmones prakeikė

kauniete

Masiuli tu geriau papasakok kam iš konservu už dyka asfaltavai kiemus gatves pakrantes kokiemsocdemams liberastas paasfaltavai kiemus savo tiem chebrantam visiems suspejai neliko laiko lietuvos žmonėm kelius išasfaltuot brude tu dar kiši savo snuki i eteri ka čia pasake gerbemas Karbauskis tik žiedelei manom greit sužinosim apie tįavo visas aferas

Vladas

Veidmainis Jeigu buvo geras ministras tai kam pardaviai į buka
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS