R. Karbauskis: sustabdykime liberalų primetamas ideologijas! | Diena.lt

R. KARBAUSKIS: SUSTABDYKIME LIBERALŲ PRIMETAMAS IDEOLOGIJAS!

Mieli Lietuvos žmonės, sustabdykime liberalų primetamas ideologijas! Dabar arba bus per vėlu! Privalome neleisti valdžiai vietoje pagalbos Ukrainai provokuoti Lietuvos dalyvavimą kare. Mes turime mokėti apsiginti, bet siekime taikos. Mes turime sustabdyti Lietuvos ir Europos liberalių politikų pastangas mūsų visuomenei primesti nepriimtinas ideologijas, narkotikus, alkoholį, beveik šimtą lyčių, kai jos yra dvi, Stambulo konvenciją ir t. t.

EP – vertybinis lūžis!

Europos Parlamente (EP) po šių rinkimų prognozuojamas vertybinis lūžis. Daugėja šalių, kurios atsisako pražūtin vedančios liberaliosios politikos ir grįžta prie tradicinių vertybių ir šeimų gerovės didinimo, darbo vietų, infrastruktūros savo šalių piliečiams kūrimo.

Mes, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS), šiandienos Lietuvoje likome VIENINTELĖ nacionalinė partija, nuosekliai atstovaujanti tradicinės šeimos politikos linijai, ir esame pasiruošę papildyti tikrųjų konservatyvių Europos jėgų aljansą, kuris dirbs tradicinių vertybių ir mums visiems suprantamo požiūrio į žmogų, valstybę ir jos identitetą pagrindu.

Lietuvos konservatorių ir socialdemokratų klystkeliai

Mes matome, kaip Lietuvos konservatoriai su socialdemokratais ir kitomis partijomis pasidavė liberaliosioms jėgoms. Jie nori Lietuvos švietimą atiduoti nevienareikšmiai vertinamų ideologijų fondams ir fondeliams, kurie augintų tolstantį nuo šeimos ir savo valstybės žmogų. Jie tai vadina progresyvia politika. Mes – akligatviu Lietuvai ir jos žmonėms. 

Mūsų stiprybė EP – dirbantys Lietuvai politikai

Mūsų partijos kolega Bronis Ropė yra vienas daugiausia su teisėkūra dirbusių europarlamentarų. Tai įrodo oficiali statistika, kai konservatorių kubiliai, juknevičienės su maldeikienėmis visus lenkia tik kalbomis ir įrašais socialiniuose tinkluose. Teisėkūra jiems neįdomi, nes jie nieko Lietuvos žmonėms nesiūlo – jiems nerūpi žemdirbiai, vartotojai, pacientai ir kt. Žmonės turi tai žinoti. GANA YRA GANA!!!

Konservatorių kubiliai, juknevičienės su maldeikienėmis visus lenkia tik kalbomis ir įrašais socialiniuose tinkluose. Teisėkūra jiems neįdomi, nes jie nieko Lietuvos žmonėms nesiūlo – jiems nerūpi žemdirbiai, vartotojai, pacientai ir kt.

 

Tikra įtaka – įstatymų leidybos procesas

Ne žinutės socialiniuose tinkluose ar teisinių galių neturinčios rezoliucijos dėl užsienio politikos (nors ir labai matomos būtent Lietuvos viešojoje erdvėje) yra tikroji įtaka, o būtent – įsitraukimas į įstatymų leidybos procesą EP. Tai mūsų atstovas ir darė visus šiuos metus.

B. Ropės svetainėje galite pamatyti, kokių sumų jam vienam pavyko iškovoti Lietuvai. Tai daugiau nei 2 mlrd. eurų! O kiek iškovotume, jei taip dirbtų visi? Visi mūsų sąraše esantys politikai yra pasiruošę taip dirbti.

EP rinkimai – lemiama kova!

Sekmadienį Lietuvoje vyks EP rinkimai. Liberalioji Lietuvos valdžia džiaugiasi, kad pavyko šiuos rinkimus surengti atskirai nuo prezidento rinkimų, todėl į juos ateis gerokai mažiau žmonių. Mažas aktyvumas konservatoriams – vienintelė galimybė sulaukti geresnio rezultato. Jei neateisime balsuoti – laimės konservatoriai. Ateikime. Dėl Kovo 11-osios idealų ir dėl Tautos išlikimo.

Viešoji erdvė – liberalų manipuliacijos!

Pastaruoju metu kiekvienas Lietuvos pilietis galėjo pastebėti, kad viešojoje erdvėje pradėjo dominuoti informacija apie valdančiąsias partijas ir socialdemokratus. Nesupratote, kodėl jie gretinami draugėn? Nes jie – vienodai liberalūs, nesvarbu, ar socialdemokratais, ar konservatoriais, „laisviečiais“ ar liberalais vadintųsi.

Kviečiu dalyvauti rinkimuose – Lietuvos ateitis mūsų visų rankose!

Absoliučiai daugumai Lietuvos žmonių jau gana liberaliosios politikos. Tai parodė prezidento rinkimų antrasis turas, kuriame liberalai patyrė triuškinamą pralaimėjimą. LVŽS turi didžiausią opozicinę frakciją Seime, vienintelę Lietuvos istorijoje veikiančią šešėlinę Vyriausybę, bet mūsų veikla yra dirbtinai ignoruojama. 

Mes nepavargsime, bet jėgos nelygios. Tam reikia Jūsų, Lietuvos žmonės, paramos ir palaikymo. Viskam yra ribos, net liberaliųjų konservatorių ir socialdemokratų visagalybei – nubrėžkime jiems raudonas linijas savo balsu EP rinkimuose!

Prieš 36-erius metus, birželio 3 d., užgimė Lietuvos Persitvarkymo Sąjūdis. Te 2024-ųjų birželis tampa Lietuvos Valstybės Sąjūdžio pradžia!

Kviečiu ateiti į EP rinkimus ir balsuoti už LVŽS sąrašą Nr. 5!

Politinė reklama apmokėta iš LVŽS PK sąskaitos. Užs. Nr. 1891467

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

Čia tie,kurie savu laiku Duoną augino/.

p.Žemdirbiai šį kartą nesugebėjome išstumti svetimų valstybių agentėlių--tarnų į pašalę.Gaila ,bet per seimo rinkimus neturi seime likti nei vieno vagies ir karjaristo,melagio ir susireikšminusio paražito.Visi liber--konserviniai,ligoniai vienalyčiai,socdeminiai melagiai ir šiukšlės--neturi patekti į seimą.Tik tada galėsime tikėtis,kad valstybė pradės atsigauti. Gero derliaus ir lengvų darbų .Tikėkime Lietuva ir nelikime abejingi savo Tėvynei.Veryga mūsų visų nenuvils.Įseimą turi ateiti B.Ropė.Tada bus dar vienas šviesus protas.

Aštri Akis Indėno

Pats Ramūnas gyveno labai laisvai liberaliai, kai su Greta masažavosi, pirmajai žmonikei jau gyvenant USA , antrajai -----saulėtoje Ispanijoje. // ir milijonus bei sklypus susikombinavo liberalioje mūsų valstybėje .Griežtai komunistinėje TSRS LTSR jo tėtukas Česlovas negalėjo girtis šimtais hektarų. Nors buvo komunistas , ir galimai, prisipažinęs kgb seklys.

Valstietis

Kodėl Valstiečių rinkėjas nedalyvavo EP rinkimuose. Todėl, kad buvo nepalankus oras vykti į balsavimo apygardas ir buvo daug ūkio darbų, bet rudenį, kai vyks seimo rinkimai, tikrai dalyvausime ir konslyberalams kartu su laisviečiais nepadės užsienio lietuvių suklastoti balsai. Juk ne paslaptis, kad per prezidento rinkimus užsienyje, kartu su prezidento balsavimo biuleteniu į voką buvo dedami ir tušti ES balsavimui paruošti biuleteniai. Kuo ir pasinaudojo laisvės ir konservatorių partijos atstovai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS