R. Karbauskis žeria kritiką R. Masiuliui – vėl linksniuoja žvyrkelius | Diena.lt

R. KARBAUSKIS ŽERIA KRITIKĄ R. MASIULIUI – VĖL LINKSNIUOJA ŽVYRKELIUS

„Valstiečių“ lyderis Ramūnas Karbauskis sako, jog darbą baigiantis susisiekimo ministras Rokas Masiulis pakeistas, nes jo kuruotose srityse buvo daugiausiai problemų.

„Tai buvo ministras, kurio valdymo sferoje buvo daugiausiai problemų. (...) Nebuvo kito ministro, kurį tiek sykių būtumėme kvietęsi į Seimą pateikti ataskaitas, pateikti situacijos analizę“, – trečiadienį sakė R. Karbauskis.

Kaip pavyzdį jis pateikė neįvykdytus žvyrkelių asfaltavimo planus, sprendimą jungti valstybės įmones.

„Visada šnekama apie neskaidrumą, kad skaidriau viskas bus, bet žmogus ne skaidrumu važiuoja, žmogus važiuoja žvyrkeliu ir tas žvyrkelis kartais nepravažiuojamas“, – kalbėjo „valstiečių“ lyderis.

Visada šnekama apie neskaidrumą, kad skaidriau viskas bus, bet žmogus ne skaidrumu važiuoja, žmogus važiuoja žvyrkeliu ir tas žvyrkelis kartais nepravažiuojamas.

Prezidentas Gitanas Nausėda praeitą savaitę patvirtino Vyriausybę, kurioje pasikeitė trys ministrai. Vyriausybė pasitikėjimą dar turės pasitikrinti Seime.

Vietoje susisiekimo ministro R. Masiulio buvo patvirtintas parlamentaras Jaroslavas Narkevičius, vidaus reikalų ministre vietoje Eimučio Misiūno tapo Seimo narė Rita Tamašunienė. Jie abu priklauso Lietuvos lenkų rinkimų akcijai – Krikščioniškų šeimų sąjungai (LLRA-KŠS). Žemės ūkio ministerijoje Giedrių Surplį pakeis „socialdarbietis“ Seimo narys Andrius Palionis.

R. Karbauskio teigimu, tai, jog J. Narkevičius nėra šios srities profesionalas, gali tapti jo privalumu išgirstant įvairias nuomones.

„Tai, kad žmogus nėra tos srities profesionalas, šiuo atveju gali būti kaip tik naudinga tam, kad sutelktumėme profesionalus būtent įvairių pozicijų, įvairių požiūrių, ieškant pačio optimaliausio sprendimo“, – sakė jis.

Kalbėdamas apie R. Tamašunienę, „valstiečių“ lyderis svarstė, kad naujoji ministrė jautriau pažiūrės į regionų politiką, tačiau toliau vykdys ir kitas Vyriausybės programoje numatytus darbus.

R. Karbauskis dėkojo kitiems darbą baigusiems ministrams, E. Misiūnui ir G. Surpliui, bei pabrėžė, kad šie ministrai pareigų neteko ne dėl blogo darbo, o tiesiog dėl pasikeitusios politinės situacijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

čempionas ,

per tavo skandalus iš pat pradžios atėjusio į seimo tvirtove kur matyta ir su gretute trali vali oi kaip buvo okvati ir reikalinga ponui trašu pardavėjui, viso proto veiksmu plano derintojui, pagal naisiu vasaros , kur yra nors biskis tiesos prisimenu kaip išsisukinėjai , ir varei bajeri kad nieko nėra tarp jūsų su mergina šito takto, tavo, net kiek ašaru nuleidai, net žmona atbėgo žiūrėti iš ispanijos palikus vaikus , ir buvo tas blogis tavo, oi kokie fokusai ir keršto duriai, dabar rokui, nesuprasi kokius kelius paišai, negana to juk ir seimo pirmininkas per tavo skandala negalėjo ramiai dirbti,ir kokie skaičiai iš tavo pasitraukė, negeras netinkamas pamazgu pilėjas buvai ir esi nuo seno, juk ir su ponia prunskiene ne viskas gerai klostėsi, prisimenu , gerai tavo darbus girdėjome sočiai, po metu nebus tavo net šešelio tarpe dabartiniu veikėju, nustums nuo lovio pona ir dalia buvo negera, visi netinkami,tapo per 3 metus, kas negėda pagal tavo jurgio kepure tas yra blogas,

Valius

LVŽS gal pagaliau nustos pliurpt ir imsis pagaliau realių darbų, ir sukiš tuos vagis pagaliau į belanges kur jirms ir vieta.

nijolina

Nebetikiu karbauskiu. Tokiems kerstingiems,, politikams" ne vieta Seime.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS