R. Pratasevičiaus interviu: dezinformacija gali pasiekti ir dalį Vakarų auditorijos | Diena.lt

R. PRATASEVIČIAUS INTERVIU: DEZINFORMACIJA GALI PASIEKTI IR DALĮ VAKARŲ AUDITORIJOS

  • 15

Ramaną Pratasevičių kanalo ONT vadovas Maratas Markovas kalbino keturias valandas, bet į viešumą pateko tik apie pusantros valandos ilgio pokalbis, praneša LNK žinių tarnyba.

Apie tai, ką ir kokiomis aplinkybėmis šiame pokalbyje pasakė įkalintas žurnalistas, pokalbis su apžvalgininku Mariumi Laurinavičiumi.

- Ką norėta pasakyti Vakarams, opozicijai, žmonėms šiuo vaizdo įrašu? - LNK žurnalistė paklausė M.Laurinavičiaus.

- Pirmiausia, šis įrašas skirtas tiek Rusijos, tiek Baltarusijos vidaus auditorijai, nors ne vien.

Yra trys žinutės. Pirmoji ta, kad viskas ne tik čia, dabar, kas įvyko pastaruoju metu, ir tą lėktuvo užgrobimą surengė Vakarų specialiosios tarnybos. Žinoma, net prognozavau, kad bus būtinai paminėtos Lietuva ir Lenkija. Jos ir yra paminėtos.

Bet tą surengė Vakarų specialiosios tarnybos, jeigu tai nėra Vakarų specialiosios tarnybos, tai tada daroma dėl pinigų. Tokia yra antra žinutė.

Trečia žinutė: jei kartu daroma specialiųjų tarnybų ir už pinigus, žmonės yra suklaidinti, neva suklaidintas ir pats Ramanas Pratasevičius. Neva jis prisipažįsta, kad yra suklaidintas.

Tos trys žinutės yra skirtos vidaus auditorijai. Šitą dezinformacijos operaciją galima laikyti pakankamai sėkminga, nors mes puikiai suprantame, kad tai yra dezinformacijos operacija.

Tačiau aš tikrai nenustebčiau, jei ši dezinformacija pasieks ir dalį Vakarų auditorijos.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Cha cha cha

Stalinas didžiuotusi Laurinavičiumi. Kaip jis tiktu sovietinei sąjungai nešt komunizmo saulę. Neštu vienos partijos-vieną tiesą. Jis tik vienintelis laksto per komunistinius portalus ir komentuoja savo kliedesius. Daugiau niekas negali komentuoti. Tik laurinavičius. Net putojasi ir su tokiu įkarščiu apie įvykius Rusijoje ir Baltarusijoje komentuoja ten net nebūdamas. Abejoju ar jis kada nors tose šalyse buves. Gal net nežino kur tos šalys randasi ir vargu ar parodutu žemėlapyje jas. Juo niekas Lietuvoje netiki.

KEISTA

KEISTA,KAD YRA TIKINČIU LUKAŠENKOS-PUTINO PROPOGANDA..TOKIEMS TIK GALIMA PASIŪLYTI NUVAŽIUOTI TEN PAGYVENTI IR KAI NEBELEIS ŽENKTI NEI VIENO ŽINGSNIO Į ŠONĄ,TAI TADA PAGIEDOTI TITIRAMBAS ŠITIEMS PASAULIO BAISUOKLIAMS.GAILA,BET DEMOKRATINĖS VALSTYBĖS NEGALI TAIP ELGTIS KAIP ŠIŲ DVIEJŲ VALSTYBIŲ " VADAI"

Jonas Lietuvis

Gailisi vatnikas išdaves savo aplinka.Taip jam reikia .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS