S. Skvernelio politinė jėga plečiasi – įsteigtos frakcijos rajonų tarybose | Diena.lt

S. SKVERNELIO POLITINĖ JĖGA PLEČIASI – ĮSTEIGTOS FRAKCIJOS RAJONŲ TARYBOSE

Naują politinę jėgą buriančio ekspremjero Sauliaus Skvernelio bendražygių frakcijos įkurtos Anykščių, Lazdijų, Pasvalio ir Rokiškio rajonų savivaldybių tarybose, pranešė Seimo Demokratų sąjungos „Vardan Lietuvos“ frakcija.

Trečiadienį frakciją tokiu pačiu pavadinimu pranešė steigiantys Lazdijų rajono merė Ausma Miškinienė ir septyni tarybos nariai. Antradienį tokia frakcija įsteigta Anykščių, o praėjusią savaitę – Pasvalio bei Rokiškio rajonų savivaldybėse.

„Džiaugiamės šių narių sprendimu prisijungti prie mūsų įsteigiant frakciją savo rajono savivaldybės taryboje. Naujoje politinėje bendruomenėje matome daug skirtingų žmonių – savo amžiumi, gyvenimiška patirtimi, žiniomis. Tačiau visi kartu norime darnios ir ekonomiškai stiprios Lietuvos“, – pranešime cituojamas Seimo Demokratų frakcijos „Vardan Lietuvos“ seniūnas S. Skvernelis.

Džiaugiamės šių narių sprendimu prisijungti prie mūsų įsteigiant frakciją savo rajono savivaldybės taryboje.

„Pasirinkome dirbti naujoje politinėje jėgoje, kuri turi konstruktyvią darbotvarkę, yra pasirengusi bendradarbiauti su visais gyventojais tiek miestuose, tiek ir rajonuose“, – sakė A. Miškinienė, kurios vadovaujama frakcija trečiadienį sudarė ir valdančiąją daugumą Lazdijų rajono savivaldybės taryboje.

Keturi Anykščių rajono savivaldybės tarybos nariai naują Demokratų frakciją „Vardan Lietuvos“ įkūrė palikę Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakciją.

Pasvalio rajono savivaldybės taryboje taip pat įsteigta keturių politikų frakcija, apie jungimąsi į frakciją paskelbė ir trys Rokiškio rajono savivaldybės tarybos nariai.

Gruodžio viduryje Demokratų frakcija „Vardan Lietuvos“ įsteigta Vilniaus miesto savivaldybės taryboje.

Steigiamasis pačios partijos Demokratų sąjunga „Vardan Lietuvos“ suvažiavimas numatytas sausio 29 dieną Palangoje. Partiją kuria iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos frakcijos Seime pasitraukusi grupė parlamentarų, vadovaujama S. Skvernelio.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

>tautos balsas

Jau jums visai kukū. Mentas dėl jūsų į valdžią ateina,? Taigi liksite pliki nuogi

Vištos Walmora \\\\\.../////

Kas tikite,kad pagrobta Deimantė ir jos "mama" dar gyvos,spaudžiam ŽALIĄ.

>>>Tautos balsas \\\\\.../////

>NETIKIU.Tai karjeristas,mentas,išdavikas.Jo buvo vieta su Karbauskiu.Kas pasiuntė 240 smogikų,kad atimti mergaitę ir nudanginti nežinia kur?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS