S. Skvernelis: jeigu dalyvausiu rinkimuose, nesiblaškysiu po partijas | Diena.lt

S. SKVERNELIS: JEIGU DALYVAUSIU RINKIMUOSE, NESIBLAŠKYSIU PO PARTIJAS

Valdančiųjų „valstiečių“ deleguotas ministras pirmininkas Saulius Skvernelis antradienį pareiškė, kad neketina kurti politinės jėgos, o jeigu dalyvaus šių metų Seimo rinkimuose, po partijas nesiblaškys.

Vis dėlto premjeras teigė, kad galimybės jam likti politikoje yra mažos.

„Šiandien, kad būtų pabaigtos visos spekuliacijos, galiu pasakyti, kad nebus jokios politinės jėgos, nebus jokios alternatyvios partijos. Jeigu aš pasirinksiu dalyvavimą rinkimuose, tai aš nesiblaškysiu“, – žurnalistams Seime sakė S. Skvernelis.

Paklaustas, ar tai reiškia, kad rinkimuose dalyvautų su „valstiečiais“, jis atsakė: „Aš jau pasakiau: jeigu pasirinksiu (dalyvauti rinkimuose). Bet tikimybė mano dalyvavimo politikoje šiandien nėra labai didelė“.

Seimo rinkimai vyks šiemet spalį.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

X

Kur girdejot kad stribai taptu zmomemis

...

Che: "S. Skvernelis: jeigu dalyvausiu rinkimuose, nesiblaškysiu po partijas" - taip kad namą 'pardavei'?.. taip, kaip ir premjerų 'atsistatydinai'?.. - ech, tu Pinoki Pinoki, kada atvirai su 'konservais' susimesi? :s

Babunė

Jeigu pan Narkewič nesibolatiruos į Lietuvos Valstybės prezidentus, tada, pone Skverneli, būsi realiausias, geidžiamiausias, mylimiausias, renkamiausias prezidentas Lietuvai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS