S. Skvernelis: kieno valdžia, to ir teisingumas | Diena.lt

S. SKVERNELIS: KIENO VALDŽIA, TO IR TEISINGUMAS

  • 19

Vilniaus apygardos teismui išteisinus kaltinamuosius politinės korupcijos byloje, sureagavo ir buvęs premjeras Saulius Skvernelis.

Jis savo feisbuko paskyroje stebėjosi ne tik bylos baigtimi, bet ir tokį teismo sprendimą komentavusių politikų požiūriu.

Išteisinto buvusios Liberalų sąjūdžio lyderio Eligijaus Masiulio įpėdinė Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė–Nielsen sprendimu pasinaudojo jos vadovaujamos partijos munduro plovimui. Tuo metu nuo Liberalų sąjūdžio atskilusios Laisvės partijos frakcijos seniūnas Vytautas Mitalas žurnalistams kalbėjo, kad byla buvo naudinga buvusiai Seimo politinei daugumai.

„Kokia Lietuva būtų buvusi be Valstiečių ir žaliųjų valdymo keturis metus, galima dabar tik spėlioti“, – 15min sakė V.Mitalas.

Į šiuos pasvarstymus sureagavo S.Skvernelis.

„Toks jausmas, kad kieno valdžia, to ir teisingumas. Kokie iškalbingi Seimo pirmininkės ir vicepirmininko V. Mitalo pasisakymai. Pastarasis retoriškai klausia, kaip Lietuva būtų atrodžiusi be praėjusios kadencijos politinės daugumos valdymo? Atsakau. Paprastai – chirurgai, kuriems „menamai ir galimai“ įbruko 100 Eur kyšį, būtų teisiami, o liberalų (su visomis pakraipomis) elitas sėkmingai imtų paskolas dėžutėse, ir tai būtų tik „neetiškas politikams“ elgesys“, – savo feisbuko paskyroje atkirto S.Skvernelis.

Nuosprendis „MG grupės“ politinės korupcijos byloje

P. Peleckio / BNS nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Jo,skverneli,

kieno valdžia,tas ir keliuką asfaltuojasi,ar ne?

pirmi teisingi zodziai Skvernelio

issakyti....sukurus nauja partija.

gražu lietuvoj

skvernelis pavogęs 300k keliukui kritikuoja masiulį paėmusî 200k kyšį
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS