S. Skvernelis koaliciją su konservatoriais įsivaizduotų tik su viena sąlyga | Diena.lt

S. SKVERNELIS KOALICIJĄ SU KONSERVATORIAIS ĮSIVAIZDUOTŲ TIK SU VIENA SĄLYGA

Premjeras Saulius Skvernelis sako Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą po rinkimų įsivaizduoja labiau centro, centro-kairės koalicijos dalimi, o koaliciją su konservatoriais sako asmeniškai sunkiais įsivaizduojąs, nebent keistųsi partijos vadovybė.

„Šiandien sunkiai įsivaizduočiau (koaliciją su konservatoriais – delfi.lt), esant dabartinei partijos vadovybei. Galbūt kažkas galėtų, aš negalėčiau. Gal įvyks pokyčių konservatorių vadovybėje, nes ten yra žmonių, su kuriais galima dirbti“, – interviu delfi.lt kalbėjo S. Skvernelis.

Perklaustas jis patikslino, kad jam šiuo metu yra nepriimtini nekorektiški, žeminantys politinės kovos metodai, kuriuos, jo vertinimu, naudoja partijos vadovybė.

Vis dėlto Vyriausybės vadovas patikslino, kad reali galimybė yra centro, centro kairės, arba – centro dešinės koalicija. Valstiečius žaliuosius jis apibrėžė kaip centro kairės politinę jėgą.

Darbo partiją premjeras matytų tokios centro kairės koalicijos dalimi. Dotacijos skyrimo šiai politinei jėgai klausimo jis nesiejo su artėjančiais rinkimais.

Pasak jo, „visą laiką galima galvoti apie tai, ko nėra, apsimesti, daryti dirbtines kliūtis, kad nebūtų įvykdyti teismų ir Vyriausiosios rinkimų komisijos sprendimai“, rašo delfi.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Kis

Manau rinkejai pasirinks realius darbus,nes rinkiminiai pazadai per 30 metu prarado savo patraukluma,nes galima apgauti daugausiai 2 kartus,paskui jau reikia isreikalauti uz kazka?Uz 100 metu islaptinima(tai toks stebuklas,kai tu "nekenti savo "priesa"ir ji apsaugai,o tada jau jis jau tavo!)Bus tokiu,kurie 30 metu priaugo su pasturgaliu prie kedziu,bet siandiena nuskriaustuju,apgautu dauguma,neblogai kad leistu ir emigrantams,bet tie nutole nuo realiu musu gyvenimo,tad ar verta?Kazkas gausis panasaus,kai 20 metu ruseliai gyvena pas okupantus (vokiecius)ir renka tik Putina?Uz ka ji renka,uz pazadus dar 16 metu valdzios,juk per 20 metu jis galejo bent kaip Svedijoje padaryti,turi visa Mendelejevo lentele turtu,o kas is to?

Baranis

Žmonės, netikėkit ožiais !

o'Žys \\\\\.../////

Aš su koncervais net šikt vienam aerodrome neičiau,tuo labiau su jais dirbti.Nebent neliktų nei vieno dabar esančio snukio,o liktų tik tas šlykštus pavadinimas-'koncervai'.Tada galllll................Skverneli,neišbarstyk BALSŲ.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS