S. Skvernelis nesutinka su R. Karbauskio kritika: skaitau viską, net jei būna nuobodu | Diena.lt

S. SKVERNELIS NESUTINKA SU R. KARBAUSKIO KRITIKA: SKAITAU VISKĄ, NET JEI BŪNA NUOBODU

  • 8

Pastabų iš „valstiečių“ lyderio Ramūno Karbauskio dėl esą neanalizuojamų jo vadovaujamos šešėlinės Vyriausybės priimtų dokumentų susilaukęs opozicijos lyderis Saulius Skvernelis tvirtina skaitantis visus dokumentus.

„Nenorėčiau komentuoti žmonių, kurie sako, kad reikia dažniau skaityti. Aš manau, kad reikia skaityti visus dokumentus. Aš tikrai skaitau viską, kad ir kaip kartais būna nuobodu. Neturiu ką komentuoti, tegu tas, kas taip galvoja, ir pakomentuoja“, – Seime žurnalistams sako ekspremjeras, sulaukęs klausimo, ar viešojoje erdvėje tvyrant trintims tarp jo ir „valstiečių“ lyderio, neketina kurti atskiro politinio judėjimo.

Tuo tarpu galimybės, kad ateityje veiklą pradėtų naujas politinis darinys, S. Skvernelis detaliau nekomentavo.

„Jei kažką sukursiu ar kursiu, jūs tikrai sužinosite pirmi“, – žurnalistams atsakė politikas.

Nenorėčiau komentuoti žmonių, kurie sako, kad reikia dažniau skaityti. Aš manau, kad reikia skaityti visus dokumentus. Aš tikrai skaitau viską, kad ir kaip kartais būna nuobodu.

Šią savaitę viešoje erdvėje dėmesio susilaukė R. Karbauskio ir S. Skvernelio akistata. Opozicijos lyderis, LVŽS frakcijos narys S. Skvernelis Eltai teigė, kad šešėlinė Vyriausybė nebendradarbiauja su parlamento opozicija ir užsiima ne tuo, kuo reikėtų užsiimti.

„Jeigu jie (šešėlinė Vyriausybė – ELTA) galvoja, kad formuos politiką – tai yra absurdas, taip nebus. Tačiau šiandien yra panašu, kad būtent taip ir daroma. Iš esmės pasisakoma visais klausimais, taip pat ir dėl EVT atstovavimo... Bet tai juk ne tas formatas (...) Dabar tarp opozicijos ir šešėlinės Vyriausybės aš nematau loginio bendradarbiavimo. Absoliučiai“, – Eltai sakė S. Skvernelis.

Opozicijos lyderio nuomone, šešėlinę Vyriausybę suformavę „valstiečiai“ pirmiausiai turėtų oponuoti sprendimams, kuriuos priima tikrasis – Ingridos Šimonytės vadovaujamas Ministrų Kabinetas.

Tuo tarpu reaguodamas į S. Skvernelio kritiką šešėlinės Vyriausybės vadovas R. Karbauskis tvirtino, kad ekspremjero pareiškimai neturi pagrindo.

„Opozicijos lyderis nepaskaitė nei vieno dokumento, kurį mes priiminėjome šešėlinėje Vyriausybėje. Jis niekada nesidomėjo nei darbotvarkėmis, nei pačiais dokumentais, nes kai aš išgirstu tokius komentarus, aš suprantu, kad žmogus nėra skaitęs“, – antradienį žurnalistams Seime sakė R. Karbauskis.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Keistai skamba

Ne vieta S. Skvereliui Seime, jeigu jam nuobodu.

ko

noret is runkelfaro nes pats kaip seselis polikarpovnos iremintas ir valstieciu ispopintas uz kurius visi balsavome bet si socbergmafija naglai igrudo liberpydus kuriuos deretu teisti ir ne sedbaro bet Gerb ASirinskienes teisme uz kuria visi balsavome ir visas sis politjovalas tai bidonosionistu bei euro fonderliben personu nurodymu neteisetai iteisinta ir patvirtynta ireminto statytinio zaidziancio /globalrulete/ kurios pasekmes guls ant visu peciu bei gyvybiu ciniskai nieks iska negi zemaiciai prarado prota ar savo kalbom nori skad yt lietuva ka bando daryti superpatri/otas VZemaitis ir tai kelia nerima nes po graziu ir teisingu kalbu iterpiama skaldymo mintis kuri glosto sirdi riesams ta i koks jis???? SENJORAS 84m..............

Klpd.

Darbe turi visko būti: susipyksti- susitaikai, nuomonės nevienodos-įtikini arba ne, nepatiko kaip pasielgė pasakė-išdėjot vienas kitą ir apsisukę, rankas paspaudę dirbat toliau ir t.t.Tik robotai dirba vienodai, abejingai ir neklysdami. Ir niekšai.Tik durniams gerai kai valdžia pasislėpus susitaria kažkur rūsį ką kaip darys o viešai rodo surežisuotą spekrtaklį...Man vakar buvo šlykštu netyčia per tv kažkokioje laidoje pamatyt bobą, kurios žurnaliuga paklausė,,..ko labjausiai dabar norėtumėt?" O ta pavarčius veizolus saldžiu balseliu - ,,kad seime liautusi rieeeteeenos.."Tfu bl dugnas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS