Seimo Etikos ir procedūrų komisijoje S. Jovaišą pakeis D. Asanavičiūtė | Diena.lt

SEIMO ETIKOS IR PROCEDŪRŲ KOMISIJOJE S. JOVAIŠĄ PAKEIS D. ASANAVIČIŪTĖ

Iniciatyvos „Skaidrinam“ epicentre atsidūrusį parlamentarą Sergejų Jovaišą Etikos ir procedūrų komisijoje (EPK) pakeis konservatorė Dalia Asanavičiūtė, ketvirtadienį apsisprendė Seimas.

Už šį siūlymą balsavo 79, susilaikė – 1, prieštaravusių parlamentarų nebuvo.

Apie tokį opozicijos sutarimą Eltai jau prieš kelias savaites patvirtino EPK pirmininkė Aušrinė Norkienė.

„Opozicinės frakcijos sutarėme ir į EPK siūlysime vietoj S. Jovaišos kitą TS-LKD frakcijos narę Dalią Asanavičiūtę“, – Eltai teigė A. Norkienė.

Konservatorių frakcijos seniūnė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė anksčiau buvo sakiusi, kad opozicija gali rinktis iš D. Asanavičiūtės, Arūno Valinsko ir Viliaus Semeškos kandidatūrų.

ELTA jau skelbė, kad S. Jovaiša, akcijos „Skaidrinam" duomenimis, nusipirko penkis kompiuterius, telefonų už 25 tūkst. eurų.

Iniciatyvos „Skaidrinam“ akiratyje atsidūręs Seimo konservatorių frakcijos narys S. Jovaiša anksčiau yra žadėjęs trauktis iš Etikos ir procedūrų komisijos ir pasibaigus kadencijai įsigytą biuro techniką palikti Seimui.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

parmazonas

Užtat drambliaausis ir pareiškė neva nekandidatuosiantis sekančiame rinkimų vajuje.Jam tų penkių kompų da telefonų užteks iki grabo lentos.

Anonimas

:))))) jovaiša cha cha cha , o kur sabonis ? ten paskaičiuokim

Amorali globalistė

Trojos arklys ta konservatorė Dalia Asanvičiūtė. Nepavyko mums primesti Daugybinėa pileitybės Rudenį , viliuosi, šios sorošinės globalistinės" damos "nebeliks seime,
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS