Seimo Liberalų sąjūdžio frakcija ketina skiepytis „AstraZeneca“ vakcina | Diena.lt

SEIMO LIBERALŲ SĄJŪDŽIO FRAKCIJA KETINA SKIEPYTIS „ASTRAZENECA“ VAKCINA

Siekiant atkurti „AstraZeneca“  vakcinos reputaciją, Seimo Liberalų sąjūdžio frakcija priėmė sprendimą skiepytis „AstraZeneca“ vakcina, vos tik tam būtų sudaryta galimybė.

„Iki šiol frakcijoje diskutavome bei pats asmeniškai buvau išsakęs nuomonę, jog nereikėtų keisti vakcinavimo plano, ir politikai turėtų laukti savo eilės. Tačiau šiandien situacija tokia, kad dalies visuomenės požiūris dėl „AstraZeneca“ vakcinų krypsta netinkama linkme, ir Seimo nariai asmeniniu pavyzdžiu turėtų išsklaidyti kilusias abejones ir nuogąstavimus. Liberalų frakcija pasiruošusi skiepytis „AstraZeneca“ vakcina, norime kuo greičiau grįžti į įprastas vėžes“, – sakė Liberalų sąjūdžio frakcijos seniūnas Eugenijus Gentvilas.

Jo teigimu, parlamentarai neprašo išskirtinių privilegijų būti įtrauktiems į prioritetines grupes. Dalis Seimo narių jau turi imunitetą, todėl visos šalies masteliu kalbame apie sąlyginai mažą vakcinų skaičių.

„Esame vieši asmenys ir turime galimybę prisidėti prie sklandesnio vakcinacijos proceso Lietuvoje. Tai ir būtų pagrindinis tikslas“, – akcentavo Nepriklausomybės akto signataras E. Gentvilas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Lietuvis

Grietai skiepytis nelaukt vakaro

TAI YRA

Puikumėlis, - LT piliečiai nekantriai lauks kada šio pono , ir kitų šios partijos narių politinė karjera ir fiziologinė egzistencija baigsis po šių skiepų.

pritariam --kurie atsisakys

tempt uz ONO organu paemus ir paskiepyt priverstinai....tik butinai ,,,Astra Zeneka,,, ---o ne ,,Sputnik V,,,.... o mes palauksim......
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS